Kräftan

image description

Jag åkte och jobbade den där stängningen. Det var roligt, tiden gick fort. Efteråt när jag kom hem och precis parkerat bilen ringde Lyckäng och frågade om jag ville komma in till stan och hänga med honom och Tengberg. Och eftersom jag ändå inte hade annat för mig så gjorde jag det. Chill ölhäng som snart blev en liten fest. Det var roligt. Somnade halv fem på morgonen och vaknade fyra timmar senare. Fräschade till mig och förberedde mig på en heldag med Robin i det fantastiska vädret. Vi hade inga som helst planer överhuvudtaget utan tog allt som det kom och gjorde det som kändes tilltalande för stunden. Så först åkte vi till Färingen och satt vid sjön en stund. Efteråt åkte vi in till stan för att äta lite. Återigen blev det brunch på Koncept, ute i solen. Asnajs. Vi åkte sedan till Seläter för att träffa Emma och Annie en liten sväng. Det var roligt. (Allt var roligt. Och så fint.)

Vi åkte hem och jag hade fått paket från CDON. Blev alldeles som exalterad! Tänka sig att det är så roligt att få paket, även om man vet vad som är i. Jag hade förhandsbokat John Mayers nya album (de på CDON är ju så himla smarta som har riktad reklam, eftersom jag köpt några av hans skivor tidigare så fick jag erbjudandet att förhandsboka hans nya album fraktfritt) så det hade jag fått hem i brevlådan. En annan beställning hade också kommit men skulla hämtas ut i stan. Vi chillade lite hemma innan vi åkte in till stan igen. Lyssnade på John Mayer i bilen och allt var.. så jävla bra. Underbart väder och bra musik, mer än så behövs inte för att må fantastiskt. Det fina sällskapet är en bonus, naturligtvis. Oslagbart bra.

Vi tog en liten omväg hem och jag njöt av resan. Vi åt middag och övervägde en tur till Uddevalla med biobesök som det primära målet. Men istället tog vi det bara lugnt och kollade på Fatal Instinct. Jag har sett den filmen så många gånger, men den är ju så brutalt rolig. Det gjorde mig glad att Robin också tyckte det, då alla andra bara tittat konstigt på mig och inte alls förstått det roliga. Jag kanske råkade somna lite. Kanske. Men det var mysigt. Fint.

Jag skjutsade honom till jobbet vid tiotiden och åkte sedan direkt hem. Städade och tog sedan med mig mobilen och en kudde ut för att dega i hängmattan. Lyssnade igenom Mayers nya 3 gånger och sedan på Ben Howard. Låg där i fyra timmar och det var så himla skönt. Jag blev jääääättesolbränd och fick fula märken efter bikiniöverdelen och till och med bonnebränna på benen. Färg som färg. Snart blir det brunt.

Efteråt duschade jag och ja.. gick och la mig. Sov oavbrutet i två timmar. How did that happen? Fick lite ångest över att ha sovit bort så stor del av kvällen men insåg att det var behövligt och försökte uppskatta det istället. Nu sitter jag här med stickande hud och hosta men tycker att allt är så himla bra ändå.

Jag är så glad över att ha fått de här dagarna. Jag är säkert klen, men jag har mått dåligt av att jobba så mycket och sovit så lite, under en så lång period. Nu, när jag dessutom varit sjuk, har jag fått möjlighet att bara ta det så lugnt som bara möjligt är. Två veckor med lite jobb, mycket sömn, mycket vila och ingen träning. Jag är fortfarande lite hostig och emellanåt lite snorig men på måndag ska jag nog kunna börja träna igen. Det ska bli så jävla skönt att återfå ett aktivt (men ändå balanserat) liv.

Nu ska jag med gott samvete sätta mig framför TVn resten av kvällen. Antingen spela PS3 eller fortsätta se sista säsongen av That '70s Show. Imorgon stundar jobb, men jag behöver inte åka härifrån förrän klockan två vilket innebär att att jag dels får sovmorgon men också tid att vara ute i solen. Det känns bra. Mycket bra.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback