Trött

image description

Folk får tycka att jag är vek och att jag bara whinar. Men jag mår så dåligt av att jobba som jag gör nu. Det är främst helgerna som verkligen sugit ur all energi ur mig. Jobba 14 timmar om dagen med två till tre timmars sömn emellan, dagar i rad.

Jag vaknade i söndags, efter två och en halv timmes sömn, och började storgråta. Sa högt för mig själv: jag orkar inte mer. Jag har i en alldeles för lång period (5 månaders tid) sovit åt skogen för lite. Jag försover mig jämt, jag sover så tungt och vaknar inte av väckarklockan. På fritiden har jag tränat, ibland tre pass per dag och ibland klockan 4 på natten. Sist gång jag avslutade mitt träningspass gick jag raka vägen ut ur gymmet och spydde. Kroppen talar sitt tydliga språk.

Jag är trött på att känna mig bakfull när jag vaknar. Jag är trött på att avböja aktiviteter med vänner för att jag ska jobba. Jag är trött på att sitta bakom ett bord och verkligen kämpa för att hålla mig vaken. Jag är trött på att vara konstant hungrig, jag är trött på att vara stressad, se hur min "att göra"-lista växer utan att jag har tid att ta itu med den. Jag är så himla trött på det norska språket, på fulla människor, att bli idiotförklarad och att inte förstå vad gästerna säger. Jag är trött på att jag inte kan slappna av, jag är trött på att känna mig likgiltig och jag är så himla trött på att vara så himla trött.

Jag skulle behöva sju dagar utan jobb, och utan människor som tar upp min tankeverksamhet. Bara vara. Sova. Andas. Njuta av solen, låsa in mig i garaget med något av mina renoveringsobjekt, lyssna på musik och äta godis in till mitt i natten. Skingra tankarna. Göra något vettigt. Se en film. Sitta i solen och klappa på en katt. Ta igen sånt som jag inte hunnit göra sedan slutet av mars.

Det är inte synd om mig, jag tog mig bara vatten över huvudet. Jag intalade mig själv att jag behövde jobba för att ha roligt, slippa tänka, tjäna pengar. Och det hade jag absolut kunnat göra om det inte vore för att hela min kropp gör uppror. Jag har ingen energi. Jag orkar inte prestera.

Den här dagen började i alla fall bra. Jag jobbar stängning så jag ska åka och jobba om en liten stund. Jag vaknade tidigt, gjorde havregrynsgröt (min nya last) och kollade på 300. Tog mig an lite hushållssysslor. Imorgon är jag ledig från jobbet men har ändå en väldigt stressig dag framför mig.

Jag vet att jag har det bra. Jag är så fysiskt trött, bara. Annars är det bra.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
» Emelie säger:

Det är bra att du inser att du kör slut på dig i alla fall. Nästa steg är bara att agera för att motverka tröttheten.



För tröttheten, det är ju inte livet ;)

2012-05-09 @ 07:25:53
URL: http://sockerskrin.blogspot.com
» Emsi säger:

Du förtjänar att ta det lugnt och må bra, min vän. Jag älskar dig så, det är så jobbigt när du inte mår bra. Wish I could take that pain away..

2012-05-11 @ 10:38:18
URL: http://toutlemonde.devote.se
Trackback