forsaken



Det har faktiskt inte hänt så mycket de senaste dagarna. I tisdags åkte jag och Martin till gymmet igen och körde ett pass mage och rygg. Mage är inte min starka sida verkligen, så det var ganska tungt. Efter det var det dags att jobba stängning. Något nattpass blev det inte, eftersom jag jobbade stängning och dessutom inte hade någon bil. Istället spenderade jag kvällen framför några avsnitt Drawn Together med Martin. Fin kväll, fast jag var så jäääääkla mätt att jag trodde jag skulle sprängas. På onsdagen fick jag en vilodag och jobbade stängning med Adis och Dennis, igen. Jag älskar att stänga med dem verkligen! Så det var väldigt roligt.

Torsdag. Min första av tre lediga dagar plus att lönen ramlade in, jag var i himmelriket! Farmin var färdig med min bil så jag fick skjuts dit för att hämta den. Åt frukost och pratade lite med Angelika innan jag begav mig mot stan. Hälsade på farmor en stund, åkte sedan till Nordby. Tajmade in med Martins lunch så vi pratade en stund och sedan var det dags att göra av med lite pengar. Köpte två tröjor till mig själv, en tröja till Martin (en liknande som Dexter har, jag är lite psykad, jag vet), lite smycken som var på rea (bland annat en låtsasförlovningsring att ha när jag jobbar på Cherry för att slippa.. ja, ni vet) samt en iPig att ha i köket/vardagsrummet! Och mat. Det nya Supermarket invigdes idag och jag var där med en milslång inköpslista och irrade omkring på tio tusen kvadratmeter. Tog en evighet verkligen, men det enda jag inte fick köpt var fågelmat. Tänkte sätta upp en massa sånt i trädgården!

På kvällen sedan träffade jag Terry för att fortsätta prata lite business och efter det styrde jag min kos mot gymmet för mitt första gruppass på närmare två månader. X-fit. Lika roligt som det är jobbigt! Men man inser hur sjukt dålig uthållighet man har. Dessutom hade jag redan träningsvärk som inte gjorde saken bättre. Instruktören Maria är helt grym! Hon berömde mig för att jag var så fokuserad, det var kul att höra. Det har nämligen varit en stor tröskel för mig, att jag haft svårt att koncentrera mig. Efteråt satte jag mig på en cykel och förbrände 300 kalorier i väntan på Martin som skulle köra ett benpass. Eftersom jag tränat benen så pass mycket på passet så körde jag axlar istället. När tre timmar gått var jag helt slutkörd. Det fanns ingenting kvar verkligen. Jag sa till Martin igår att jag är så fruktansvärt glad över att ha hittat en hobby igen (jag skulle aldrig sluta träna nu, inte ens om jag fick betalt för det), där jag inte känner prestationsångest och att vi dessutom kan göra det tillsammans. Jag får så mycket hjälp av honom och det är så himla.. jag vet inte, ovärderligt! Jag hade aldrig varit här idag om det inte vore för all hans hjälp och pepp. Det kommer bli så kul att kunna stå på egna ben en dag. We'll get there!

När vi kom hem tänkte jag ta hand om den enorma röran jag ställt till med i köket. Jag upptäckte en husmus i soporna jag ställt i hallen och till min stora förvåning ville inte Martin slänga ut den, utan bara lägga tillbaka den under diskhon där den bor. Det gick bra fram tills vi skulle släppa in den, den kom lös! Så jakten på husmusen började, och vi höll på hur länge som helst. Lyfte på soffan, flyttade högtalare och TV:n och jag vet inte allt. Efter en evighet lyckades vi, Martin jagade fram den med en sopkvast och som en skänk från ovan fick jag världens ninjareflexer och lyckades lägga en låda över den. Vi vände oss om och betraktade vardagsrummet, brast ut i skratt. Det såg ut som ett krigsfält verkligen. Nåväl, det var snabbt återställt.

Idag och imorgon är jag ledig från Max, men jobbar natt. Kungligt! Så dagen till ära tänkte jag betala räkningar och storstäda. Jag ska städa här, hemma hos mig, i gerbilernas bur samt i bilen. Om jag hinner, så att säga. Tänkte kanske pyssla ihop lite kylskåpsmagneter också, vi får se.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback