shakawkaw



Det är fint att vara ledig. Men jag kommer jobba så sjukt lite framöver! Två, tre dagar i veckan. Vad hände där liksom?

Hur som haver, jag har lyckats förse mig med den värsta träningsvärken någonsin. Hittills. Framsidan av låren. De gör så ont! Att gå nerför trappor är döden för mig just nu. Sjukt jobbigt är det, jag både ser ut och känner mig som en väldigt gammal människa. Hoppas innerligt att det går över snart så jag kan sätta mig på en stol utan att behöva hålla i mig.

Planen för igår och idag var att ta alla måsten igår och verkligen bara chilla i myskläder idag. Haha! Trodde jag. Igår fick jag storstädat här och det tog betydligt längre tid än väntat. Åkte sedan hem till Söle och umgicks med min familj, för att sedan åka in till stan och jobba natt. Mycket händelselöst pass för övrigt, men jag hade rätt kul ändå. (Tack Terry!) Fick några timmar över, typ. Så jag ritade en skvätt.

När jag kom hem satte jag upp de nya kylskåpsmagneterna jag pysslat ihop och la mig i sängen för att för första gången på evigheter ta mig tid att läsa lite (hade slängt i mig kopiösa mängder kaffe under natten så vid halv fyra var jag kanske inte riktigt så trött som jag borde varit). Började läsa Älska Dig Själv. Jag har läst de första 30 sidorna ett x antal gånger (bara de gjorde mig helt mindblown) men nu bara köttade jag igenom en tredjedel av boken. Så jäkla bra är den!

Gick upp vid tio och åt frukost till 16 Horsepower. Min gamla musiklärare Björn och hans son spelade på Skagerack igår, bland annat tidigare nämnda samt annat i stil med irländsk folkmusik. Sjukt bra var det! Sedan åkte jag till Söle igen, för att farmin skulle greja lite med min bil och för att jag skulle städa den samt gerbilernas bur. Det slutade med att jag städade hela huset också. Tog definitivt längre tid än väntat, det med.

Så jag var inte tillbaks förrän vid halv fem. Kände mig sliten och trött och äcklig och hungrig. Kastade in mig i duschen, åt lite matlåda jag fått av Adis och sedan var allting frid och fröjd igen! Bestämde mig för att laga lunchlåda till imorgon och det blev chili con carne med fullkornsris. Som sällskap hade jag min iPig som öste ut en massa Infected Mushroom. Glad tjej.

Nu är det ungefär en timme tills Martin kommer hem och en timme efter det åker jag in och jobbar natt igen. Funderar på vad jag ska fördriva tiden med, antingen sminka mig och fixa håret för att sedan läsa eller se på Weeds, eller så sover jag en stund. Vi får se. Peace out!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback