warheart

Slänger in ett litet inlägg innan det är dags att sova. Ni anar inte vilken bra dag jag haft!

Förra veckan jobbade jag sju pass. Kände mig lagom tje när söndagen var förbi. Fick dessutom gladeligen betat av ett par träningspass. Det gillar jag!

På lördagen jobbade jag på Cherry. Det var väldigt dött men ändå helt okej. Såg en så sjukt vacker asiatisk tjej som antagligen är en av de vackraste människorna jag någonsin sett. Så jag sa vinkade åt mig henne och sa det. Det var fint.

Anyway, idag var jag ledig. Kungligt var det! Martin har planerat att återuppta sin seriösa träning efter att ha varit off i några veckor, och jag hoppade på! Jag är så tacksam att jag har honom, och att han gärna hjälper mig. Annars hade jag varit helt lost i gymjungeln. Men nu lär jag mig! Vi åkte i alla fall in till gymmet (den där seriösa träningsperioden gick av stapeln idag) och han utsatte mig för ett grymt träningspass verkligen. Det var så jävla roligt, rent utsagt! Men, eftersom ingen av oss har särskilt gott om pengar (jag har 60 öre på kontot och nio spänn i plånboken) så innebär det att vi har ingen mat hemma. Så vi lever på proteinshakes, mer eller mindre. Inte det ultimata, jag kände mig ganska orklös (men sjukt taggad!) redan från start. Under träningspasset körde jag tills kroppen bara trotsade mig. Vägrade göra det jag bad den om, ville inte röra sig. Precis så kändes det. Häftig känsla, ändå.

Åkte sedan hem, farmin kom dit och fixade bilen. Helt tomt batteri var boven i dramat, vem hade kunnat ana?.. Efteråt skulle bilen köras hem till Söle för lite omvårdnad och lite spontant åt vi middag med min fina familj. Första gången Martin träffade dem. Det var roligt! Och gott med ordentlig mat. Det var.. Längesedan.

Vi åkte upp till Nordby en sväng, pantade flaskor som jag tagit mig energin till att spara på, och skrapade ihop de sista besparingarna för att köpa mjölk, tandkräm och havregryn. Så nu kan vi leva några dagar till! Bara två dagar kvar till lönen ramlar in. Jajjemän!

Väl hemma tog jag en dusch, drog på mig myskläder och spenderade kvällen med Budweiser, mys med mannen och filmen Ted.

Min dag har varit helt fantastisk verkligen! Och jag längtar så mycket tills jag får lön och kan handla mat så jag kan skärpa mig på den fronten med. Träning, ordentligt med sömn och rätt mat. Kollar på hushållsprylar och julrelaterade småsaker, filar på julklappar och börjar fundera på min egna önskelista. Jag fyller ju trots allt 20 om lite mer än en månad bara. Jag tänkte ta en tur till Göteborg för att julhandla och julstäda huset. Måste planera in i almanackan!

Imorgon stundar träning men Martin och sedan stängningspass, eventuellt ett nattpass också, vi får se. Det kommer bli awesome!

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback