WoS #5



(Obligatoriska egobilden-från-omklädningsrummet-på-gymmet, check!)

Jag hade en så grymt bra dag igår, allting bara flöt på och gick som det skulle. Underbart! Träningspasset gick bra, det var inte särskilt svårt och övningarna gick fort att genomföra (förutom de där 10 x 2 minuterna på löpbandet, åh så tråkigt). Mycket varierande och så där. Skitkul var det! Men en timme tog det knappast, snarare två och en halv. Det blir väl lätt så, jag kollar instruktionsvideor flera gånger om och har inget riktigt flyt i programmet än. Det var så svårt att 1) hålla koll på andningen 2) hålla koll på antalet sekunder en rörelse tog 3) hålla koll på hur många repetitioner man gjort samt 4) tekniken. Klart det tar tid, tror det vore bra att fokusera på först- och sistnämnda tillsvidare. Men träningsvärk fick jag i alla fall så jag är nöjd och belåten!

Efter gymmet åkte jag till Max, satte mig i personalrummet och åt min lunch. Med trevligt sällskap (och drickbart vatten!), fett värt. Köpte en kanelbulle till Martin, kanelbullens dag till ära, men åt ingen själv. Jag trodde det skulle bli jättesvårt att inte äta massa socker men jag tänker verkligen helt annorlunda nu, bara efter fem dagar. Förr tänkte jag jämt på vad (socker, skräp) jag kunde äta härnäst och nu tänker jag bara på vilka tider jag ska äta min keso, det finns liksom inte ork att tänka på mat utöver det. När jag känner doften av godsaker (som igår när Martin drack den största kopp med varm choklad + grädde, som jag någonsin sett) då luktar jag på det och njuter av doften precis som av en parfym, och sedan släpper jag det. Förundras över hur lätt jag har för att bryta vanor och ställa om mitt tankesätt helt om jag bara ger mig fan på det. Go me!

Åkte efter det hem till Martin för att spela men eftersom det spöregnade och åskade något otroligt drog jag ur sladdar och tände levande ljus, öppnade fönsterna och tog mig an diverse hushållssysslor istället. Tog hand om tvätt, diskade, bäddade rent och lagade mat. Lagade en lasagne med köttfärs, krossade tomater, squash, paprika, lök och keso. Glöm inte keson. Det blev så jävla gott, tänka sig att även jag kunde laga mat om jag ville.

Fram tills på kvällen då saker och ting slutade gå min väg (strömmen försvann bland annat med jämna mellanrum) och jag tappade humöret helt (blev passiv och arg och så där som jag hatar när jag blir) så var dagen helt perfekt. Kände mig stark och självständig och framför allt sjukt effektiv och duktig och precis så där som jag vill vara.

Vaknade vid halv tio idag, gick upp och lagade regelriktig frukost och tog hand om all disk och gjorde mig i ordning inför en tur in till stan. Idag, klockan 11, skaffade jag nämligen min första tatuering! Jag är dödligt nöjd alltså! Smärtan var så himla konstig, som om någon slet skinnet i tu, satte eld på det, skar i det, gav mig stötar och stack mig på samma gång. Jag hade inga direkt förutspådda meningar om hur det skulle kännas så jag vet inte om det gjorde mer eller mindre ont än vad jag trott. Jag hade inte trott någonting. Skitkonstigt. Men visst fasen kändes det, särskilt på handleden. Men det var ändå långt ifrån outhärdligt, det är lätt att säga i efterhand. Bild kommer när jag tagit av plasten och så där, så imorgon antagligen!

Nu ska jag slänga ihop en smoothie att ha som mellanmål ikväll när jag jobbar. Om ungefär en timme, en och en halv tänkte jag åka in till stan och utföra dagens träningspass och sedan äta mat för att avsluta dagen med en natt hos Cherry. (Fick för övrigt lönespecifikationen idag, blev så himla glad över att allt slit lönat sig, jag har inte ens tänkt på att jag jobbat mycket för dem i September, men det hade jag visst, och något för mödan får jag också.)

Imorgon är jag återigen ledig (förutom på natten), ska bli så skönt. Nu känner jag mig helt utvilad och fit for fight alltså. Jag tänkte beta av träningspasset tidigt imorgon så jag kan göra en massa annat kul sedan (typ dega framför GW2, spelade varken idag eller igår vilket jag planerat, grumpyface). Kanske träffa Mary och Ellen och kanske ta en sväng till Annies födelsedagsfirande.

Fick nyss ett sms med goda nyheter, tror jag sprängs av glädje snart! Så nu ska jag bege mig, men först presentera dagens pepplåt: Disturbed - Warrior

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback