epic

Ååååh ni anar inte vilken fantastisk dag det har varit!(!)

Vaknade relativt tidigt för att ta itu med typ tusen ärenden (med en svag överdrift). Gjorde lite ändringar i planerna för att kunna bruncha med min fina, så vi åkte in till stan och käkade pizza på Kinos. Hämtade ett paket från Zalando, ett par träningshandskar! Åkte sedan till Nordby där jag sprang in i min familj och vi pratade en stund. Min lillebror Simon är så charmig att jag dör lite på insidan, vill bara krama honom så himla hårt. Hela tiden. Syrran var med också, och sov så fridfullt. Inget namn har hon fått än, det är tydligen inte lätt det där, haha.

Bilade till Sarpsborg, Norge, för personalmöte följt av pizza, bowling, laserdome, airhockey och ännu mer bowling. Jag slog fyra strikes och laserdomen var helt episk! Jag kände mig så jääääkla cool verkligen.. Springa omkring i mörker med pistol och leka krig. Så sjukt roligt. Jag hittade en asnajs sniper point, ett litet hål under en ramp, som man kunde krypa in i och bara skjuta första bästa i ryggen. Ändå fick jag skitdåligt resultat, men det var ju så himla svårt att pricka rätt. Och så varmt det var! Och läskigt. Galet. Vill göra om, nu nu nu!

Vi skippade festen efteråt och åkte raka vägen hem till Martin istället. Tog det lugnt, han gav mig massage (!) och vi spelade GW2. Jag är så himla kär i den mannen. Idag, fredag, firar vi tre månader. Jag har köpt budapestbakelser som dessvärre var tvungna att mellanlanda i kylskåpet på jobbet, men jag ska hämta dem imorgon innan jobbet, tänkte jag. Det där pirret i magen, det ofrånkomliga leendet som bryter ut när han ser på mig, lugnet, värmen, som sprider sig i kroppen när han säger fina saker. Det är så fint. Så fruktansvärt fint.

Har precis slitit mig från spelandet, ett fotbad och en stoooor påse Riesen, för att sova. Ville bara säga att jag haft den bästa dagen på länge. Jag har världens bästa arbetskamrater. (Särskilt Adis, det finns få personer som gör mig så glad som du. Tack!) Och världens, världens, världens, (tonårsromantikervarning på det här:) bästa pojkvän.

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback