bowies 30 ♥


Jag kan inte tala å Martins vägnar men i alla fall jag var sjukt nöjd med dagen igår! (Plus att det verkar som att rodnaderna i mungiporna inte är munsår, i så fall tackar jag någon högre makt å det ödmjukaste.) Jag var på väg in till stan relativt tidigt och räknade inte med att han också skulle vara uppe vid den tiden. Men det var han. Så istället höll jag honom sällskap när han åt frukost, gav honom en liten present i form av en ring, och vi gosade tills jag somnade. Stor skräll. Tre timmar senare än planerat satte jag mig i bilen och åkte till stan. Min bil står kvar på Nordby och det var kul, för jag gillar att köra den andra bilen. Det ger lite variation liksom.


Köpte två budapestlängder, en vanlig och en med hallon istället, en stor bukett med vas samt en fågel i gips (men det hör inte hit, ehm). Och lite andra smågrejer. Det tog av någon jäkla anledning två timmar (det gick inte särskilt bra för mig, just sayin) men tillslut var jag hemma igen. Jag hade inget presentpapper så jag packade in grejerna i kartonger istället. Mest seriösa presentinslagningen of all time, typ. Jag gav Martin 400 spänn till massage, tre kalsonger, ett par nya jobbarskor, kexchoklad, tidigare nämnda ring och bukett samt en T-shirt med Pink Floyd på. Mest för min egen skull, haha. Inga outstanding presenter men det är svårt att köpa till nån som inte önskar sig nåt.


Vi åt lite mat och bilade in till stan igen för att köra mitt benpass! Åh vad mina ben blev piskade verkligen, det var så jäkla najs. Har galen träningsvärk i rumpan främst, det är skönt, Det är väl där det behövs som mest, ehm.


Det var ett bra pass som tog två och en halv timme. Och vi slet som djur båda två. Efteråt möttes vi i entrén och utspringandes kommer en tjej och ropar på mig för att säga att jag har fint hår och att hon ville veta vad färgen heter. Det gjorde mig glad!





Vi åkte till Konsum för att jag skulle leta efter en viss sorts Ben & Jerry's och i backen på vägen upp, när det precis blivit tyst i bilen, ser man i korsningen mellan husen, världens minsta bil långsamt rulla förbi. Åh vi dog av skratt! Det var ett typiskt you-had-to-be-there-moment men jag skrattade så jag grät. När vi kom hem plockade vi fram budapestlängderna, bryggde kaffe och satte oss framför Sagan om Ringen Special Extended Edition. De där dubbningarna som cirkulerade på YouTube för några år sedan har totalkvaddat filmupplevelsen för mig, och igår för Martin också eftersom jag helt sonika började skratta hysteriskt och citera dubbningarna. Haha. Martin plockade fram sin whiskey från -83 (samma år han föddes) som han dricker på sin födelsedag varje år. Efter det plockade vi fram lite annat och började vi leka frodo homo-erotic drinking game, som namnet avslöjar tar man en shot (eller i det här fallet några klunkar) varje gång han säger eller gör något gay.



Efter helt galet lång tid var det fortfarande mycket kvar och jag bad om att call it a day. Vi stängde av och myste en stund innan jag zombieaktigt släpade mig till sängen. Fick läst tio sidor ur A Game of Thrones innan ögonlocken ramlade ner. Det var i alla fall en väldigt mysig dag. Jag hade roligt och dagar som dessa blir jag påmind om varför jag tycker om honom så fruktansvärt mycket. Min älskade Bowies.

Nu ska jag laga lite lunch till senare idag och göra mig i ordning inför dagen första arbetspass. Ikväll blir det jobb på Cod (vilket innebär att jag börjar en timme senare samt får njuta av den där underbara kupévärmaren) och imorgon är jag ledig. Älskar att vara ledig efter ett nattpass, det händer inte så ofta.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback