birthday



Tro det eller ej men jag överlevde dagen. Inte nog med det, jag jobbade hela mitt pass. Och en halvtimme extra. Öppningen var lugn och gick bra och jag behövde inte vara överdrivet social utan vi bara gjorde det vi skulle och blev klara i god tid. Fick sedan stå i köket resten utav dagen. Tack gode gud. Och tack Oskar. Min familj kom dessutom upp och åt hos oss så jag fick stämpla ut i tio minuter och sitta med dem. När jag slutat mötte jag upp Angelika och vi gick och kikade i lite affärer. Jag tittade mest efter presenter till Martin och hon efter barnkläder men det var ändå kul med ett kvinnligt sällskap, det var faktiskt längesedan. 

Martin hade ocks dykt upp och vi åkte hem tillsammans och jag mådde inte särskilt bra. Mina tårar bara rann och rann och jag förstod inte riktigt varför. Var väl besviken över att dagen inte kunde bli som planerat, med tanke på sömnen och så där, samt att jag hade PMS och abstinens. That's what happens. När vi kom hem bröt jag ihop helt och satte mig på golvet och grät helt hysteriskt. Martin kom in och höll om mig och först då kunde jag andas normalt. Livet blir så hmla dåligt när man inte sover. Just sayin'.

Åt lite mat och fortsatte kolla på Game of Thrones men sedan tror jag att jag somnade. Jag har faktiskt inget minne alls av vad som hände efter det. Vaknade i alla fall upp i min säng för en timme sedan.

Idag fyller min älskade 30 år! Så igår shoppade jag loss och köpte en massa presenter till honom. Hade tänkt boka tid till thaimassage men insåg att det inte känns schysst att boka upp honom en viss tid, när det ändå är hans dag, även om massagen säkert är uppskattat (så han får ett presentkort istället). Nu har jag ätit lite kvarg med hallon och asmycket kokos (kääärleeek) så nu ska jag bara göra mig i ordning och sedan åka in till stan för att köpa en blomma och en budapestlängd. Jag ska slå in hans presenter också. Sedan får vi se vad dagen har att erbjuda, jag tror vi ska till gymmet och i så fall ska jag utsätta honom för mitt benpass!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback