empty corridors



Jag trivs så jäkla bra i det här rummet. I vanliga fall är  jag så pedant med att möbler ska vara i samma färg och matcha väggarna och så vidare (jag blir aldrig nöjd, med andra ord). Men när jag bor hemma hos någon annan, då är det en helt annan sak. Av någon anledning. Gemytligt är det i alla fall (och sängen är världens bästa). Insåg för övrigt imorse att jag alltid har ont i högerarmen när jag vaknar, för jag brukar ligga på den i galet onaturliga positioner. Ändå bättre än perioden när jag bet mig i kinden ashårt varje gång jag somnade.

Igår städade jag huset innan jag åkte till jobbet. Dammsög och sånt där. Åkte till jobbet och det var så varmt och skönt ute! Var taggad som fasen och stämningen var lite lättare än dagen innan. När kvällen kom och vi stängde skrattade jag mig halvt till döds, Adam måste vara världens roligaste kille. Det finns ingen som kan underhålla mig på det viset, haha. Vi var klara i tid men hängde kvar en stund eftersom Johan, Kajsa och Daniel var där då de skulle inventera. Egentligen skulle Felicia jobbat sin sista dag hos oss idag men hon var sjuk. Det känns tråkigt, vi har jobbat tillsammans sedan vi båda började, samtidigt. Så nu är det bara jag och Kajsa av det kvinliga könet kvar. Vi skojade om att det skulle bli för trångt i vårt omklädningsrum och att vi skulle bli tvugna att slå ut väggen och bygga en walk-in closet, med bara Maxuniformer och en hel vägg med skoställ där vi ska ställa endast två par skor.

När jag kom hem hade min fina förberett pizza, min sista grisardag till ära. Jag tog en lång och genomgående dusch och vi kollade på FG och för första gången på evigheter kändes det som att vi hade ombytta roller, Martin somnade nästan på soffan medan jag var oförskämt pigg. Jag mådde så bra. Jag hade städat ur huset ordentligt och skrubbat ur varenda por i min kropp så alla spår av den här veckan är borta och officiellt lämnat bakom oss, vilket är så jäkla skönt. Vi gick och la oss i en renbäddad säng och myste till Ben Howard (käääärlek!) och jag kliade honom på ryggen och jobbade med att aktivt uppskatta mitt liv. Hela dagen hade jag längtat efter att få komma hem och mysa ordentligt (måste stilla min abstinens från i fredags). Jag slumrade till men vaknade av att han började snarka. Pussade honom i nacken och viskade de där tre orden som vi inte slitit ut, som fortfarande får det att pirra i magen.

Påskveckan är äntligen över och vi är fortfarande vid liv! I början av mars när jag skrev in månadens schema, mina 30 pass, skrev jag HUR KÄNNS DET?! bredvid på den 31:a. Det känns så jävla bra, fy vad vi har slitit den här månaden! Och egentligen skulle jag ju vara ledig idag, men när jag jobbat mycket kommer jag in i det tänket att jag vill jobba mer. Så när jag ändå har tre dagars ledigt kunde jag lika gärna jobba en dag till. Stängning med Martin, och vi får dubbelt betalt idag. Det hade kunnat vara lite skönt att få vara hemma ensam, men nu blir det som det blir. Mer lön till mig, helt enkelt. Är taggad!

Så, nu när stressveckan är över och vi vandrar in i ny månad är det en hel del förändringar som kommer ske. Först och främst så återupptar vi träningen igen! Det har varit skönt att slippa tänka på det, för man har sparat så jäkla många timmar per dag alltså. Det är nästan lite nervöst att börja igen, jag har inte kört seriöst på tre veckor nu (först vilovecka, sedan fyra ganska omotiverade pass och vilovecka efter det) så jag har ingen aning om hur det kommer gå. De andra gångerna vill jag minnas att jag känt mig tio gånger starkare efter viloveckan än innan så jag ska nog inte bekymra mig. Det bokstavligt talat kliar i kroppen!

Sedan så ska jag sluta med alla onyttigheter som präglat min vardag det senaste. Hemmagjord lunch, shitload av kesella och så vidare. Framför allt sluta knapra socker. Det kommer bli så jäkla svårt men ah, jag är så motiverad!

Så idag kör vi slutspurten, ett sista stängningspass och sedan är Martin ledig i 6 dagar och jag i 2. Nästa vecka däremot, jobbar jag varenda dag. Min motivation just nu är att dra ihop så mycket pengar som bara möjligt ärså jag kanske kan åka på semester. Någon gång. Har ändå jobbat i ett och ett halvt år utan så mycket som en veckas ledighet. Men nu borstar vi av oss från en helt galen vecka (vi har alltså sålt för 1,1 miljoner på sju dagar, hamburgare liksom). Jag är faktiskt stolt över att vara en del av vad vi åstadkommit och nu för tiden, särskilt när det är så himla fint väder ute varje dag, är det väldigt kul att åka och jobba. Jag känner mig duktig på det jag gör. Och det är en väldigt tillfredsställande känsla!

Nu ska jag laga havregrynsgröt till mig och mannagrynsgröt till min fina, ta hand om tvätten och laga lunch till idag. Kanske grejar lite med datorn om jag hinner, och efter jobbet ska vi träna. Och kolla på Game of Thrones som släpptes fyra inatt. Perfekt belöning! Imorgon tar jag min välförtjänta ledighet och då ska jag färga håret och måla naglarna och ladda om och vara så jävla ledig så ni anar inte.

Ute skiner solen, allt är sanerat från föregående vecka och jag är så sjukt taggad, motiverad att komma i fas med livet igen. Nu börjar vi om!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback