rocket dragon

Forever alone @ Backlunds. Ish. Närå.

Än så länge ser det ut att gå bra med mina planer! Jag gick upp åtta imorse och har tagit hand om det mesta, faktiskt. Just nu sitter jag på Backlunds, helt själv och utan musik. Lyssnar på de äldre, riktigt inbitna strömstadborna som pratar. Så himla härligt när man köper en smörgås och biträdet säger "det är prickigkôrv på den". Haha. Strömstad är en himla gemytlig stad faktiskt, det är lätt att man gör sig hemmablind. Först tänkte jag dra med mig Martin hit men insåg att det kanske kunde vara kul att vara ensam. Hur ofta gör man nåt sånt liksom?
/ independent_woman_92

Jag har även köpt en tårta som jag ska åka med till gymnasiet och lämna åt Ola. Jag är lite nervös, jag vet inte riktigt vart jag ska gå.. Men nu är tårtan köpt så det finns egentligen ingen återvändo. På tal om att vara independent liksom. Ehe.

Tänkte dricka upp mitt kaffe och ringa och väcka Martin, se om han ska med och träna. Jag ska handla en snabbis innan och sedan åka till Westcoast. De ringde angående jobbet igår förresten! Jag ska lära mig en bodypump-låt utantill och visa den, prata lite och om det går vägen ska jag på utbildning över en helg. Det blir inte aktuellt förrän om ungefär två, tre veckor men jag är väldigt taggad!

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
» Emma säger:

Ååååh Strömstad ibland alltså. Mysigaste! Längtar tills fika på Kaffekompaniet och Backlunds. Kram på dig vännen!

Svar: Ja, och sommartid också.. ljuvligt. Stor kram! <3
Ida Hansson

2013-04-24 @ 10:59:06
URL: http://ailescourageux.blogg.se
Trackback