skin

Sitter just nu på en cykel på gymmet. Det blir så långtråkigt, och på TVn visar de någon brittisk såpa.. Tillåt mig att kräkas. Eller bara skriva ett litet inlägg.

Igår gjorde jag mina plikter och la mig sedan i soffan och hade Glee-maraton! Åkte sedan till gymmet och en timmes bodypump. Himmel, så längesedan det var, kände jag. Jag fick svälja min styrketränarstolthet många gånger kan jag säga. Jag må ha tränat mig starkare, men min uthållighet är helt åt skogen verkligen. Så direkt när jag kom hem suddade jag ut ALL planering för träningen för den här veckan. Istället för att köra en eller två muskelgrupper per dag kommer jag köra kardio, överkropp, X-fit (ben, kardio), kardio, överkropp och sist vila på söndag. Är sjukt taggad faktiskt. Mina styrkepass har en tendens att inte vara särskilt varierande, så nu bryter jag det mönstret i en vecka med bara två styrkepass och resten kardio. Tror det blir jäkligt bra!

Resten av kvällen ägnade jag åt att pussa på min karl samt kolla nya avsnittet av Game of Thrones. Slutet gav mig en sådan jäkla gåshud, fy fan så bra det var!

Somnade tidigt och gick upp tidigt. Åt gröt med keso och hallon och kollade Glee. Tog det allmänt lugnt. Och nu är jag här, svettas som fasen och lyssnar på Machinae Supremacy. Har bara fem minuter kvar på cykel och fem minuter rullplanka, sedan trycker jag i mig lite kvarg och åker till jobbet.

Läste för övrigt i nyhetsbrevet för Cherry att jag låg med på Sverigelistan. Och att Strömstad låg överst på Superettan.. Kul i alla fall!

Imorgon tänkte jag gå upp tidigt. Tänkte handla lite, köpa en tårta till Ola som hjälpte mig när jag blev fast med bilen i rondellen (bättre sent än aldrig sägs det), skaffa Ica-kort och köra ett litet överkroppspass. Allt innan jobbet. Ganska optimistiskt egentligen, men jag SKA fixa det!

Och ikväll känner jag att det är dags att föra färdigt deklarationen. Hade varit galet najs att bli av med alla måsten som hänger runt halsen. Pepp!

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback