move


Whatuuuuup bloggen!..
 
Klockan är asmycket. Men så här ser det ut. Har jobbat vad som blev en ytterst kort dag, allt gick lätt och smidigt och det är så jäklars skönt att vi landat i lågsäsong nu. Vi var klara med stängningen ungefär en timme tidigare än vanligt trots att jag hade fått ägna säkert en halvtimme åt att lösa en kassadiff. Vi åkte till gymmet direkt efteråt (så himla skönt att ta det efter och inte innan jobbet, då har man hela natten på sig om man så vill liksom). I bilen fick jag välja musik och Martin sa "seriöst, väljer du den där låten som du spelade heeeela min rast kommer jag att stänga av". Haha. Det är faktiskt sant. Jag spelade en och samma låt i nästan en halvtimme, Paralyzer. Så himla catchy! Jag fick ändå poppa den högt som fasen en gång.

På gymmet var jag så jäkla taggad att jag trodde jag skulle dö. Vi körde hantelpress istället för bänkpress som första övning och jag slog mitt personbästa! Är uppe i 20 kilo nu. Per hantel alltså. Så utomordentligt gulligt att tänka på att jag började på fem kilo. Vi var där i tre timmar. Jag körde lite det som föll mig in och övade inför bodypumpen. Jag fick ledigt från Max imorgon vilket innebär att jag imorgon kväll håller mitt första pass som ensam instruktör! Jag är så himla spänd och förväntansfull och det ska bli så jäkla roligt. Tycker jag i alla fall nu, innan jag får panik över att jag faktiskt har en del koreografi att titta på. Men vafan, jag kan vara där hela dagen och öva. Däremot har jag under dagen, det kom som en blixt från klar himmel, dragit på mig en förkylning? Jag kände helt plötsligt att halsen gjorde ont och att näsan var täppt. Så jag hoppas verkligen att det inte bryter ut nu, eller att det inte blir så illa, eller att det går över fort. Jag brukar sällan vara sjuk, sist gång gick det över efter en dag.. hoppas, hoppas, hoppas.. Det hade varit så dålig timing. Fast det är det väl alltid.

Så när jag kom hem tog jag en låååång och varm dusch. Drog på mig ett par trosor och ett linne och beundrade min till synes vältränade överkropp. Kände mig väldigt nöjd och tillfreds. Så skön känsla. Satte i mig lite chili con carne som jag ställde mig och lagade mitt i natten till idag, då jag var vrålhungrig eftersom jag bara ätit tre mackor och lite jordnötsmör under hela dagen. Städade undan vårat kaos och bara satt på en stol och stönade, suckade och pustade. Orkade inget annat. Satte mig sedan här med en kopp kanelte med honung (tack säger halsen), med Martin som sällskap i min säng och lyssnar på Five Finger Death Punchs nya album!(!!) Det lustiga är att jag ikväll på väg till gymmet sa till Martin att jag önskar att de gjorde något nytt snart, eftersom de är så förbannat bra och jag är inne i en period där jag lyssnar på musik precis hela tiden. Döm om min förvåning när jag kom hem och kollade Facebook och såg i nyhetsflödet att de släppt ett nytt album! Och det är så himla bra! Awesomeness overload, skojar inte.

Inatt ska jag sova nio timmar, oavsett när jag går och lägger mig. För att jag kan och behöver det. Min kropp måste återhämta sig efter ett grymt jävla pass, ladda upp inför en tuff dag med bodypumpnötande imorgon och försöka bekämpa förkylningen. Sedan ska så stor del av dagen som möjligt spenderas på Westcoast. Kanske ta en sväng hem till Söle också. Men jag är alltid lite utav en tidsoptimist. Vi får se.
 
 
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback