birthday

Jag vill inleda med att säga att jag har haft en så himla fin dag! Tack till alla som varit delaktiga!

Körde ett helt jäkla awesome pass mage och axlar på gymmet igår! Det blev över två timmar långt och svettigt med redig kardio som uppvärmning. Älskar de nya crosstrainersarna (?) som går att använda som stepmaskiner också! Det syns inte jättemycket på bilder som jag tar men i rätt ljus börjar magrutorna att titta fram ordentligt alltså. Det gör mig så himla motiverad - och glad att veta att jag är på väg åt rätt håll och gör framsteg. Förut har jag sett tydliga sidomagmuskler och även första strecket mellan de översta magrutorna. men de senaste dagarna har jag sett hur ytterligare ett streck börjar titta fram! 4 rutor synliga allt som allt, intressant va? Jag är i alla fall jättelycklig över det. Fick dessutom kommentaren av en av deltagarna idag att det syns resultat. Gjorde mig så glad!
 
 
Efteråt blev det en lite längre kväll på Söle än vad som var tänkt. Kidsen var överenergiska och skrek och skrattade om vartannat och det ska medges att det tärde på tålamodet, särskilt när jag redan var stressad sedan tidigare. Men jag tog mig samman och fick ändå förberett mycket viktigt inför dagens pump, städat ur bilen ordentligt (samt fixat lite smågrejer med den) och viktigast av allt så fick jag pysslat med lillebrorsan och Angelika. Mycket till julstämning var det inte men jag var nöjd ändå. Vi pärlade piprensare och gjorde stjärnor av dem, samt klistrade ögon och vingar på julgranskulor! Jättemysigt, och min lillebror är så himla söt. Och pratig. Och otålig. Men ändå världens bästa Simon!
 
 
 
Kom hem ganska sent och kom i säng mycket senare än tänkt. Jag förberedde pumpen och tvingade Martin att sitta med hörlurar hela kvällen, haha. Mitt lilla projekt var hemligt även för honom!
 
 
Klockan slog midnatt och jag var officiellt 21 år! Det känns lite sjukt att ha kommit över 20-strecket, men att fylla 22 nästa år kommer nog kännas ännu konstigare. Tycker att det här är en väldigt bra ålder, jag njuter aktivt innan den eventuella åldersnojan hits like a truck, haha.
 
Jag vaknade strax efter nio imorse och for upp, stressad från första minuten. Det absolut första jag gjorde var att moppa badrumsgolvet som var otroligt dammigt. Det är ju också ett projekt att ta sig an på sin födelsedag.. "Från Ida till oss andra" som mamma sa, hiho. Söta farmor ringde och grattade mig också, min fina.
 
 
Jag städade mest för att jag hade planerat att ställa in två tvättkorgar som jag spontant jag-bara-måste-ha-dem-införskaffade på Rusta igår. Nu visade det sig att de var för breda åt båda hållen så jag får helt enkelt spara dem för framtida bruk, men här kommer i alla fall en bild på dem. Haha.
 
 
Skitsnygga verkligen.. Jaja. Någon gång kommer de väl att komma till användning.
 
Jag öppnade även min julklapp ifrån gymmet/jobbet! Ett par hörlurar var det, en ganska vettig julklapp tycker jag. Så med dem satt jag vid matbordet, nötade koreografi och väntade på att Martin skulle vakna. (ifall jag inte redan avslöjat det så hr jag tagit mina favoritlåtar från tidigare releaser och satt ihop ett eget pass, asroligt faktiskt!) Efter att jag städat klart alltså.
 

Tack Nordic Wellnes!
 
När Martin vaknat lagade han mannagrynsgröt åt oss. Och diskade efteråt. Underbara hjärtat har varit så oerhört hjälpsam hela dagen, är honom evigt tacksam! Hela morgonen fram till eftermiddagen gick jag runt och grämde mig till och från över att jag bara kände mig stressad.. en sådan känsla man gärna slipper en sådan här dag. Men han underlättade så himla mycket för mig, tack fina Martin.
 
 
Vi myste och tog det lugnt fram tills klockan helt plötsligt sprungit iväg. Martin hjälpte mig att städa under tiden jag slängde i hårfärg (som inte alls satte sig, lite tråkigt, fast det blev ju ändå skillnad) och när färgen var ursköljd började jag verkligen bli stressad eftersom klockan var fyra. Älskade åkte in till Svinesund för att köpa ingredienser till mina NewVita Choco Balls som jag skulle baka åt mina deltagare på pumpen, under tiden som jag dammsög och städade ännu mer (ett rent hus ger mig sinnesro, okej). Vi hjälptes åt att baka och mitt upp i allt stök anlände PJ och hennes karl! Det var jättekul att träffa honom, vilket guldkorn! Inte bara åkte han med PJ kors och tvärs över landet för att träffa hennes vänners, släkt och familj utan han gick även med på att träffa hennes vänners släkt och familj. Stort, tycker jag. PJ hade med sig ett paket som var väl inslaget i Bohuslänningen med en bananfluga på. Biolog som hon är, haha.
 
 
Tycker ändå att det var estetiskt tilltalande!
 
 
I paketet låg ett jättevackert ljus (med en tazzle på!) som jag ställde bredvid våran enorma julgran tillsammans med ett julkort min lillebror gjort själv och skickat till mig. Älskade brorsan!
 
Just det, fick ett paket av Martin också! Ömt inslaget i ett brickunderlägg från Max, haha! Och vet ni var det var? Ingenting mindre än en pulsklocka! Glädjen var enorm verkligen!
 
 
Vi gjorde färdigt alltihop i ett nafs (PJ var dagens hjälte och hjälpte mig rulla bollarna som jag var helt okapabel till, haha). Sedan åkte vi in till stan för mitt grymt efterlängtade pass! (Och tack igen Roland för att mitt celebra besök fick vara med gratis. Uppskattar det!)
 
När jag kom till gymmet träffade jag en av mina deltagare i omklädningsrummet, och hon hade varit vääärldens gulligaste verkligen och köpt en blomma till mig! Inte vilken blomma som helst, utan en hyacint som jag igår sagt att jag måste införskaffa eftersom de doftar så underbart! I en jättefin kruka dessutom, och bara vetskapen om att hon tänkte på mig.. jag blev så himla rörd. Tack!
 

Pumpen gick så himla bra och jag var så taggad att jag trodde jag skulle dö! Invigde min nya pulsklocka som visade inte mindre än 150 bpm innan jag ens börjat första låten. Det var inte perfekt och micken stendog efter halva passet men jag var så oerhört jäkla nöjd så ni anar inte, fy fan så roligt det var rent utsagt!
 
 
Delade ut kokosbollarna som PJ hjälpt mig med att både rulla och packa in (och påsarna räckte exakt, like a baus) samt business cards för Ellens pojkväns företag. Kolla gärna in hemsidan om ni känner för det, Facebook för träningsentusiaster skulle man kunna säga att det är.
 
 
Jag förbrände ungefär 200 kalorier mer än vanligt, var så himla taggad och helt galet slut i kroppen efteråt. Och valde Battleborn av FFDP som stretchlåt, endorfinerna sprudlade..
 
 
Tidigare har jag haft en maxpuls på 171 men nu var den uppe i 190, helt sjukt..
 
Vi skulle bege oss - hela gänget - hem till Söle för lite post-workout-fika men innan dess blev det ett depåstopp på Statoil eftersom jag fått en wrapp från Adis!
 
 
 
Hade ingen aning om vad det var innan jag fick den här, kul att lära sig något nytt, haha. Hem till Söle bar det!
 
 
Hade en underbar stund hos min fina familj med mina fina vänner. Vi smäckte i oss två budapestlängder och en massa kaffe innan det blev dags att avrunda, PJ och hennes respektive skulle ju köra en timme hem och jag ska egentligen upp tidigt imorgon. Av mina föräldrar fick jag ett presentkort på EvaNette, en underklädesbutik, blev riktigt glad för det! Äntligen kanske jag kan hitta en BH som sitter bra, det har jag nog aldrig haft faktiskt..
 
 
Det här damp ner i bredvlådan idag också! Nyaste numret av Body med ett smakprov på proteinpulver (som jag redan fått i samma smak med en annan tidning men det var faktiskt gott så varför klaga) samt ett Pronaxen-VIP-utskick från Reddville! Älskar att få de paketen hem!
 
Som ni säkert har märkt så är det mer utropstecken än någonsin och det är för att jag är så himla glad och uppe i varv. Varenda liten gratulation på Facebook har värmt så mycket och alla som varit i min närhet idag har verkligen förgyllt den här dagen smo jag faktiskt inte hyste så stora förhoppningar för imorse, mitt upp i all stress. Mycket lyckades jag slå bort tackvare mamma som ringde för att gratta mig men också blev sittandes i en halvtimme för att pepptalka och vägleda mig genom mina oroliga tankar. En stor elge till henne för att hon rent allmänt är världens strakaste, riktigt indestructible och en av mina absolut största inspirationskällor här i livet. Är jättenöjd och tycker att livet känns helt fantastiskt även om jag fortfarande har en pappershög liggandes bredvid datorn och flinar. Det där med stress och att inte kunna slappna av alltså. Jag ska övervinna det. Men precis som med allt annat så tar det tid. Man får motorstopp i början när man övningskör, men så småningom sätter man sig i bilen och behöver inte ens tänka, man bara kör. Jag ska komma dit, det ska jag.

Inatt blir första natten på flera veckor som jag sover mindre än 7 timmar, men man fyller ju bara en gång om året. Som regel. Jag har verit ledig i inte mindre än fem dagar och är så jävla redo för att komma igång nu, högsäsongen till ära! Dessutom har Martin bytt till sig öppningar istället för stängningar i helgen, tillsammans med mig och det gör mig dubbelt så peppad. Nu kör vi.
 
Tack allihop, för allt.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback