breaking bad

Jag fick spelat lite Final Fantasy innan läggdags. Så mysigt! Det är antagligen mitt favoritspel of all time. Martin kollade på när det var bossfight och jag stendog på första försöket men rockade på andra. Haha. Somnade sedan i hans famn framför ett avsnitt American Dad och de där sju timmarnas sömn blev avklarade!

Så igår jobbade vi båda öppning och även om vi kom in lite sent så hann vi bli klara i tid. Jag älskar att öppna med Martin, han är väldigt duktig. Resten av dagen gick ganska segt, vi fick inget flyt i produktionen och sålde under prognos för att det kommit en massa snö under natten. Jag var bubblande lycklig inombords men det plogade inte vägarna.. Höhö.


Älsklingen förser mig med gott kaffe från kafét bredvid. Hjärta!

En massa slit och ännu mera kaffe senare fick vi gå hem en timme tidigare och tog en sväng till matbutiken för att bulka upp innan min skärpning! Vi hade planerat glögg och lussekatter men sistnämnda var slut överallt så vi improviserade med wienerbröd, punschrullar med smak av pepparkaka samt lite choklad. Och glögg!

Vi var hemma rätt sent ändå men påbörjade myset framför soffan och första avsnittet av Breaking Bad. Jag har hört mycket bra om den serien. Vi såg två avsnitt innan jag kände att klockan sprang iväg. Städade och småpillade lite innan jag stensomnade i Martins armar. Jag älskar det. Så mycket.


När vi kom hem skojade jag till det och rullade ner för en kort sluttning vid huset. Två gånger! Lyckan var total trots mängder med snö innanför kläderna, haha.


Godis och annat smaskens innan det var dags att återuppta träning och nyttig mat. Nöjd och taggad!

Så nu sitter jag på lunch på jobbet. Det här är åttonde dagen i rad som väckarklockan ringde halv sex och det har inte alls varit särskilt jobbigt överhuvudtaget. Jag känner nu hur stor skillnad det gör när man får sova ordentligt, för det har jag gjort varenda natt! Är väldigt glad och nöjd över att jag lyckats hålla det eftersom det är en stor utmaning, särskilt med mina tvångstankar och den konstanta stressen involverad..

Jag ser fram emot resten av dagen även om jag inte är särskilt taggad på att spendera jättemånga timmar på gymmet. Men vi får se!


Provade att mixa ihop lite grönsaker, två kycklingfiléer, kvargbaserad dressing och sambal oelek. Hur gott som helst!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback