hear me roar



Min snygga man, förevigad när han diskar! No husband has ever been shot while doing the dishes.

Igår kom jag i säng tio över elva. Så stressad, och bestämde mig för att offra min kvalitetstid med Arrow och ställde fram klockan på halv sju istället för kvart i sex. Jag ska inte sova mindre än sju timmar! En självklarhet för vissa men ett stort och utmanande projekt för mig. Faktiskt. Åtta timmar vore väl egentligen ultimat men i mitt huvud är jag alldeles för upptagen för det. Babysteps. Det var längesedan jag sov mer än fem timmar i rad så jag ser ändå 14 timmars sömn på två nätter som en stor bravad.

Jag gav mig själv tillåtelse att åka till jobbet lite senare för att få slippa stressa. Vårt system låg ändå nere för underhåll mellan 6 och 9 idag så jag hade förberett igår innan jag gick hem. Därför gjorde det inget att jag åkte några minuter senare. Najs.

På jobbet har allt varit kaos. Systemet kom inte upp igen som det skulle, det fanns saker kvar att göra från gårdagens stängning och vi är bara 4 pers inne till klockan två, utan serveringspersonal.. Kan inte minnas när vi var så få inne, och då har vi ändå en ganska hög prognos. Pratade i alla fall med chefen som fick mig att hålla huvudet på skaft och tillslut löste sig det mesta. Resten får vi se hur det blir med. Tror för övrigt att min arbetskamrat är smått kärlekskrank.. Han har lyssnat på My Heart Will Go On-liknande låtar hela morgonen, har aldrig hört honom lyssna på annat än untzuntz-musik. Haha.

Ikväll ska jag äntligen få träffa min KBT-behandlare igen för första gången på länge. Det ska bli skönt att få summera lite och sätta perspektiv. Sedan kanske det blir en sväng till gymmet med, som vanligt vaknade jag upp utan träningsvärk men med min legendariska "segast i hela världen"-känslan överallt. Vi får se. Men ikväll blir det inga tre timmar på gymmet i alla fall, jag behöver några timmars andrum innan kommande sänggående också. Wish me luck!


Så här bra mår mina händer nu för övrigt. Spruckna, torra och alldeles lila.. Usch.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback