love me

Sitter i köket och är potatisvakt.. Ikväll stundar det stekt potatis och bacon! Kändes inte optiimalt vid första åtanke men å andra sidan har jag verkligen inte fått i mig för mycket mat under dagen så vafasen.. Unnar mig ett Atkins proteinbar också, för att stilla hungern som övergått till huggande smärta.
 
 
Gårdagens uppbunkring av energi innan jag lämnade ena jobbet för det andra. Kvarg med hallon och havreringar, mums! Har haft det där problemet med att hitta smidig pre-workout mat som inte bara består av protein eller kolhydrater. Big fan av havre alltså.
 
Jag var som tidigare nämnt inte alls särskilt sugen på gymmet igår. Dels så var jag ganska slutkörd i kroppen och ville mest hem, och sedan blir det lätt lite motigt att komma tillbaka efter en veckas "vila". Jag har fortfarande problem med den där kotan i ryggen (hör av mig till kiropraktorn imorgon) och kände mig ganska så risig, rent allmänt. Men det var bara att bita ihop!
 
Jag körde combat ensam med Caroline och det blev lite mer personlig coaching. Jag lärde mig lite nya grejer rent teknikmässigt och det är inte helt fel. Dock så hade ingen av oss något särskilt driv, lätt hänt när man bara är två pers. Det där ökända begreppet fitness magic är inte så lättuppnåeligt när man bara är två. Men nu är det väl bara en eller två gånger kvar innan Caroline lämnar oss och combaten kommer lysa med sin frånvaro.. Buhu. På riktigt.
 
Jag hade tänkt att köra mage och rygg efteråt, som alltid på måndagar. Men min förkylning spökade och på pumpen drack jag nästan en hel flaska vatten när jag i vanliga fall bara brukar dricka pyttelite, typ en deciliter eller två. Så någonting sa mig att det vettigaste var att åka hem. Efter att ha pratat med receptionen en stund och till min stora glädje upptäckt att mitt mejl till chefen verkar ha satt sina spår och tagit omedelbar verkan. Bra jobbat, Nordic Wellness!
 
När jag kom hem plockade jag upp alla mina väskor och påsar och städade lite, tog en dusch och hoppade i myskläderna. Tände en massa värmeljus och tänkte krypa upp i soffan för att spela Final Fantasy men efter två minuter kände jag hur all energi var helt jäkla bortblåst. Klockan var bara halv tio men min kropp skrek efter sömn. Så jag blåste ut ljusen och kröp ner i Martins säng i väntan på min mans hemkomst. När han kom hem vaknade jag till, vi såg ett avsnitt Family Guy och inte långt efter det somnade jag om. Min nyinförskaffade dygnsrytm till ära!
 
 
Så idag vaknade jag upp halv nio, utan larm eller dylikt. Så jävla skönt. Gick upp och började pilla med lite smågrejer innan Martin skickade sms ifrån sitt sovrum där det stod "Psst.. Mysa?" haha. Så jag smög in, kröp ner hos honom en stund utan att somna och när han lite senare bestämde sig för att det var dags att gå upp åt vi frukost framför väldigt många avsnitt av Breaking Bad. Jag tror vi såg nio stycken.
 
Jag grämde mig lite över att tiden sprang iväg och att jag hade saker jag skulle göra. Men den där rösten innanför pannbenet som i vanliga fall brukar tala om för mig att jag är lat och en dålig människa ifall jag inte städar NU, hade på något mirakulöst vänster ändrat tonfall och talade om för mig att jag har haft en tung vecka och förtjänade att få ta en vilodag ifrån allt tillsammans med Martin och det är en dag imorgon också då han ändå jobbar. Det kändes så skönt att helhjärtat kunna släppa ångesten, och jag tror verkligen att det innebär ett steg i rätt riktning! (Vill bara påminna en gång till om att den där "rösten i huvudet" som jag pratar om bara är bildligt talat, jag är inte riktigt så galen än.) Så jag njuter av våran gemensamma ledighet genom att göra ingenting alls. Jag var egentligen lite sugen på gymmet idag men förkylningen har blivit lite värre och den känns i kroppen. Känner mig svag och skakig. Det blir väl lätt så av att ligga i soffan hela dagen, också. Men vilodag it is!
 
Nej, det stundar mat! Ikväll funderar jag på att spela lite FFIX. Fast vi får se vad kroppen säger, när den vill ha sin sömn och så där..
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback