this is it

Ni ska bara veta vilken känsla jag har innanför bröstkorgen just nu.. Lyssnar på Radioactive av Lindsey Stirling och Pentatonix.. Gåshud deluxe! Inte riktigt lika mäktig som originalet men så jävla läcker..
 
 
 
Det blev ingen lång och skön kväll hemma i onsdags. Eller jo, på sätt och vis. Vi tog en sväng hem till Söle när vi båda avslutat våra öppningspass för att Martin skulle få låna farmins verkstad eftersom han behövde byta bromsar på bilen. Farmin hjälpte honom lite grann och jag är så tacksam över att jag har en sådan far! Som ställer upp och ger allt och hjälper till helhjärtat trots att han inte har någon som helst skyldighet. Jag frös och var väldigt trött så jag tassade in istället. Pratade med Angelika en stund, åt säsongens första pepparkakor, drack julmust och somnade sedan på soffan bredvid min lillebror, och med en spinnande katt i famnen.
 
 
 
Majsan och hennes enorma tassar.. haha.
 
Myste med och skämde bort de andra katterna lite också, med skinka och blötmat. När Martin och farmin var färdiga med Martins bil runt åtta på kvällen vaknade jag till på soffan och vi drack kaffe och åt smörgås med Angelikas hemgjorda plommonmarmelad på blommon från deras egna trädgård.
 
 
 
 
När vi kom hem hade jag fått paket från CDON! Åttonde säsongen av Supernatural på DVD. Najs. (Sjukt att jag kommit ikapp från allra första avsnittet till den nionde säsongen sedan, vad, maj eller?) Jag bestämde jag mig för att krypa till kojs ganska så direkt. Städade lite först, men sedan la jag mig i sängen och ägnade 40 minuter åt att skriva ett mejl till chefen över våran region på Nordic Wellness. Inget allvarligt egentligen, men jag hade lite tankar jag ville framföra.
 
När jag vaknade torsdag morgon kände jag mig helt död. Jag sov längre än vanligt och kom lite senare till mitt öppningspass (fast ändå var vi klara tjugo minuter innan öppning, vill jag påpeka). Men i bilen på väg dit var jag tvungen att parkera och sova i 10 minuter, för jag var sekunder ifrån att somna framför ratten så trött jag var. Lustigt! Jag har inte tränat särskilt mycket och sover för första gången på evigheter 7 timmar om natten istället för 3-5, men ändå känner jag mig helt förstörd nu.. Är det en vanesak kanske? Det där med att gå upp runt sex på morgonen sliter något otroligt på mig, av någon anledning. Det har väl med dygnsrytm att göra. Kanske. Jag vet inte. Men jag ger inte upp!
 
 
Trots att jag kom igång nästan en timme för sent och skulle tömma, rengöra och fylla upp alla fritöserna så var jag och Tony klara i god tid. Underbart.
 
Dagen var tung och jag var trött, men glad. Och taggad inför kvällens träning!
 
 
Jag skulle beställa nya knivar till tomatskäraren och utan att tänka till söker jag på "tomatskärargrej", haha! Dagens fail.
 
För att spara timmar fick vi båda sluta tidigare och handlade lite innan vi åkte hem. De hade smakprover för glögg på Supermarket och jag fick en sådan kick av julkänsla! Årets första glögg, hade glömt bort hur jäkla gott det var. När vi stod där och myste frågade Martin "ska vi köpa lite glögg?", och det bara pirrade i magen på mig. Varje gång jag blir påmind om att det är vi så blir jag alldeles varm inombords.. På så vis är jag ganska nykär. Jag tar inte för givet, det här livet som jag längtat efter. Så vi köpte glögg!
 
 
 
Hemma sedan gjorde jag det jag lovat mig själv att inte göra.. Jag la mig ner. I Martins säng. Jag visste att det skulle innebära en omedelbar krasch in i drömmarnas land.. Martin la sig bredvid och vi kollade på American Dad och råkade somna båda två. Som tur var vaknade jag till i lagom tid för att åka till gymmet, med dubbla gruppträningspass på agendan. Och Martin var med!
 
Passen gick awesome. Jag är så tacksam över att knäna fungerar! Den där kotan i ryggen spökar fortfarande men jag har upptäckt att om jag utför övningar korrekt så känns det inte. Så om jag blir trött kan jag inte fuska med tekniken utan måste fortfarande vara väldigt noggran vilket kan hindra mig att liksom "få ut det sista" men det spelar inte så stor roll. Det kanske till och med är bra!
 
Efteråt hade jag fått svar på mitt mejl, både från regionschefen och chefen över. Positiva besked! Jag kände mig verkligen hörd och tagen på allvar i mina framförda bekymmer och det var så skönt. Ska sätta mig ner och svara, och skriva TACK med stora bokstäver, ikväll.
 
 
Det har ju varit storm över landet och för oss innebar det att vi saknade både värme och ljus i huset, för strömmen hade gått. Men vi hade fått ett tunt lager snö! Tillsammans med glöggen som låg i baksätet och klirrade för att påminna om dess existens gjorde det mig till ett barn på julafton. Så lycklig! Med tanke på hur veckan bara rusat förbi, tidig morgon och tidig kväll varje dag, så har jag på något vis inte kunnat känna av att det blivit december. Trots att jag längtat ihjäl mig! När vi kom in drog jag på mig varma kläder, tände en massa ljus och bara insöp känslan. Äntligen lite julkänsla, lite snö och den där glädjen som medföljer varje år.
 
Jag hade planerat att sova ut ordentligt imorse men när vi redan lämnat ena bilen på Nordby fick Martin spontant bytt till ett öppningspass imorgon så jag tog på mig att skjutsa honom. Det var ändå inte hela världen, faktiskt. Jag somnade klockan tolv och han väckte mig halv åtta. Jag drog på mig kläder, bilade försiktigt in till Nordby och sedan raka vägen hem igen. Och somnade om, i två timmar till!
 
 
Snön hade smält bort nästan överallt, men inte runt vårat hus!

Jag gick upp och tog en ordentlig dusch, gick sedan runt i mysläder och världens skönaste tofflor, med dammsugaren och dammvippan i högsta hugg! Lyssnade på Frank Sinatra och satte upp adventsljusstaken, flyttade den andra lampan in till mitt rum istället och det blev asbra! Så nu har jag mysbelysning här inne också, wunderbar. Jag ägnade ungefär en timme åt att städa och greja med allt möjligt, innan jag satte mig i soffan med mina favoritrågbröd och ett avsnitt Arrow.
 
Har sedan dess suttit och pillat med lite smågrejer på datorn och trots att klockan börjar bli mycket så känner jag mig så tillfreds! Kvar på agendan för idag är att åka hem till Söle för att äta middag med familjen (det händer lite då och då på fredagar, hur mysigt som helst!) samt ta en sväng till gymmet för att träna lats och biceps, samt skriva ut lite bodypumpmaterial. Men det får nog bli gym efter Söle, tror jag. Så slipper jag stressa!
 
Tror dessutom det blir en sminkfri dag. Det har inte hänt på JÄKLIGT länge. Men bara för att statuera hur jäkla avslappnad jag känner mig idag. Ikväll ska jag göra några smågrejer till på datorn och sedan avsluta dagen med att mysa med min fantastiska pojkvän, som jag längtar så mycket efter.
 
En fantastisk dag så här långt, helt enkelt.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback