throwdown

Åh jag blir så irriterad när jag biter mig i kinden när jag tuggar tuggummi.. hela tiden. Haha.
 
Nåväl, det bryr sig väl ingen om! Jag har haft en helt fantastiskt bra helg och är kanske inte direkt sugen eller taggad på att jobba imorgon, men jag har verkligen fått ladda upp batterierna och göra något helt annat än det min rutinenliga vardag brukar bjuda på! Underbart.
 
På mässan gick jag och Martin först runt och bara kollade.. kan inte påstå att jag direkt hittade någonting faktiskt. Jag ville dessutom hålla så hårt i pengarna som bara möjligt var och det verkade bli en lätt utmaning. Verkade.
 
Men det var när Martin stannade till i en MMSports-monter (det är för övrigt ifrån deras webshop jag handlar allt mitt kosttillskott, praktiskt taget) och kollade på tröjor som shoppingsuget slog till. Han kollade på en massa tröjor från Tapout och jag tycker de är så jäkla häftiga, särskilt nunär jag är så combatförälskad. Hittade en tröja som påminde om en tröja Adis har, fast den var blå (vilket är den färg jag har på mina gymkläder) och jag blev så sugen.. Fast Martin var asgulligast i världen och betalade den åt mig. Nya favoriten bland mina t-shirts alltså, jag älskar den verkligen! Fast jag vet inte än om jag ska ha den till träning, vardags eller som mysplagg. Vi får se.
 
 
Den är ju i herrmodell egentligen så den är ganska så för stor, men det var mycket det jag gillade!

Vi gick runt och kikade mer. Martin provade på ett styrketest hos Försvarsmakten och en av deras representanter började sälja deras verksamhet till mig och jag skrattade bara och sa att jag redan var anmäld till antagningstesterna. Det var roligt!
 


Vi handlade lite till, bild kommer längre ner.. När det väl kom till kritan spenderade jag allt som allt runt 200 spänn ändå. Men jag har sett fram emot den här mässan sedan vi var på Liseberg i somras och jag fick syn på reklamen för första gången, så jag lät det passera..

Vi mötte upp världens bästa Ellen som följde med. Vi gick runt och kikade, pratade, skrattade och bara hade det bäst fram tills det var dags för Gymgrossistens modelsearch att ta plats på exposcenen! Vi fick plats näst längst fram och hejade som galningar på fina Hanna som faktiskt knep en andraplats, efter en hård fight med lika många poäng som vinnaren! Hon var så duktig och jag blev så berörd, gåshud och endorfiner sprudlade! Ellen sa också att hon ur ett opartiskt perspektiv skulle vilja se Hanna vinna, och jag kände lite så jag också. Så himla roligt var det, är jätteglad över att jag fick vara där och ta del av det hela!
 

Taggade inför GG's modellsearch..
 
 
Snyggaste bruden, ah! Min egna bodypumpguru och största förebild!
 
När tävlingen var över sedan var vi ganska snabba med att åka hem. Jag var så sliten i hela kroppen, och tyckte att det skulle bli skönt att komma hem tidigt. Kramade Ellen hejdå och vi bilade fridfullt hem till Strömstad igen. Jag känner mig alltid lite cool när det är jag som kör genom krångliga Göteborg och Martin sitter och sover bredvid, hiho.
 
När vi kom hem packade vi upp oss, och våran hylla i köket med kosttillskott är verkligen proppfull nu! Jag har världens burk med gainer som smakar bajs på ren svenska och bara den tar upp brännstor plats.. Men det känns så konstigt att slänga 400 spänn bara så där.. Vi unnade oss varsin liten mozzarellapizza framför nyaste Supernatural och nu ska jag nog faktiskt försöka sova 7 timmar innan det är dags för måndag igen.. Det innebär en massa träning igen, efter en relativt chill vecka. Jag har bara tränat i gymmet två gånger tror jag, fast kört pump 4 gånger och combat två så helt stilla har jag ju inte varit, hähä. Vill att kroppen ska få chans att repa sig nu, efter alla småkänningar som spökat. Hoppas även på att knna göra en uppryckning med sömnen, särskilt nu när jag går in på min asjobbiga vecka med 6 dagars jobb på Max.. Men det fixar jag! Det har Adis sagt. Jag är en warrior. Det står på min arm och påminner mig ibland när jag behöver det.
 
Det här fick jag med mig hem idag i alla fall:
 
 
Av en ren slump och sjukt mycket tur hittade jag ett par blåa handskar från Better Bodies. Jag letade ihjäl mig efter dem men hittade inga, besviken skulle jag bara ta en titt på mössorna på andra sidan och hittade då exakt de där handskarna jag ville ha, som låg bortglömda i ett hörn, bara ett paket kvar och helt rätt storlek. Glad tjej! Martin betalade dem, pussade mig på pannan och sa att det var en tidig födelsedagspresent. Han köpte även BODY's kokbok Muskelmat till mig som en för tidig present. Utöver det köpte jag nytt proteinpulver, med smak av päronsplitt och hoppas att jag äntligen hittat en proteinshake som är drickbar, en tuff shaker från MMSports samt burkar att ha Xtendpulver i, i min tygpåse. Fick även gratis, provsmak på proteinpulver samt en liten bok om hur man kan träna och rent fysiskt förbereda sig inför GMU:n som jag nu verkligen hoppas att jag får ledigt för att kunna åka till..
 
Tagga materiell kärlek, haha. Vill även rikta ett STORT TACK till Ellen, Martin, Hanna och Caroline som gjort den här helgen helt jäkla otrolig! Jag kommer förhoppningsvis att leva på den här känslan länge!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback