without bitching

 
Häjsväjs cyberspace.

Det är en väldigt energitömd tjej som skriver alltså.. Vilken vecka det har varit! Men vet ni? Jag har sovit minst 7 timmar varje natt. Yay me! Därför känner jag mig inte trött som i sömnig, men som.. jag vet inte. Inte riktigt sliten heller, bara.. jäkligt avslappnad. Jag försökte beskriva min sinnesstämning för Martin. Han frågade hur jag mådde för han sa jag såg så ledsen ut. Och jag svarade att jag känner mig lite ledsen på utsidan men glad på insidan. Det är så ologiskt att jag knappt förstår vad jag menar själv.
 
Igår var ju tanken att jag skulle åka in till gymmet, men när jag stod i hallen ombytt med min PWO i ena handen och bilnycklarna i andra fick jag sms från Martin att han var på väg hem. Så jag åkte aldrig. Vilket var bra tror jag, dels för att jag blivit förkyld (tror jag, min hals är väldigt sträv i alla fall, det gör ont när jag sväljer) och dels för att det ändå blivit stressigt. Istället myste vi en stund innan jag åkte till Söle för fredagsmys med kycklingfajitas med familjen. Gosigt värre, även om jag var tvungen att åka relativt snart eftersom klockan blev mycket.
 
Jag gick och la mig halv elva, efter att ha druckit glögg och kollat nyaste Supernatural med Martin. Somnade inte långt efteråt och väckarklockan ringde klockan sex, för sjätte gången den här veckan.. Men jag kände mig utsövd, taggad och redo. Åt havregrynsgröt med keso, hallon och stevia (så underbart gott, det kan man inte tro!) och kollade på ett grymt bra avsnitt av Arrow. Är bara två avsnitt ifrån att vara ikapp nu.
 
På jobbet var allting kaos. Chefen har tagit ledigt för att inte behöva jobba varje helg i december, men hon påstod sig vara lugn ändå eftersom
1. det var min och Adisens helg
2. vi skulle ha en av våra köksgurus (Sahand) inne
3. vi var tre som öppnade på morgonen
 
När vi kom till jobbet fick vi veta att den tredje av oss som öppnade hade missat sin buss och inte kunde vara uppe förrän två timmar senare. Adis var sjuk och Krille (som är lika stresstålig som jag, dvs. inte alls) skulle ta hans pass plus att Sahand inte kunde jobba. Hurra.
 
Jag slet och svor med leveransen som var ganska stor, plus att jag själv beställt megamycket Friscobröd av misstag häromdagen, så det var ett riktigt ingenjörsarbete att få in allt i frysen. Herre min skapare så mycket grejer vi har i både kyl och frys nu.. Tur att inte Kajsa är här den här helgen för då hade hon nog fått hjärtattack.. Hähä.
 
Alla var så jäkla duktiga idag! Ingen gnällde och allt bara rullade på helt fantastiskt - till min stora förvåning. Vi hade en timme där vi faktiskt var väldigt nära att slå vårat timrekord. På bara tre kassor, och en man kort! Helt otroligt, och det var riktigt roligt att jobba idag. Tacksam över att jag fick gå öppning istället för min ordinarie stängning.. Allt för dygnsrytmens skull.
 
När jag var färdig hade Martin slutat sedan en halvtimme tillbaka, och han hade med sig en kaffe och en kanelbulle till mig. Älsklingen. Så vi fikade och satte i oss lite pre-workoutmat, trodde vi, men bestämde oss sedan för att skippa gymmet, åka hem och ladda upp inför en snarlik dag imorgon istället.
 
 
 
Jag kan känna hur det kliar lite i kroppen på ett visst sätt, för jag har nästan inte gymmat någonting den här veckan. Inte förra veckan heller. Men med lite perspektiv så ser jag att jag ändå körde dubbla pass i måndags, tisdags och torsdags. Det är 6 pass på 6 dagar. Det var ju det här med att sätta rimliga gränser och se sig själv för vad man åstadkommit istället för att gräma sig över att "jag kunde gjort lite mer". Dessutom har jag en förkylning på väg att bryta ut. Jag måstemåstemåste inse att kroppen behöver sin vila också. Det gör kanske inte saken bättre att jag inte ätit så där jättebra den här veckan.. Men det tar vi igen nästa!
 
Det blir lätt så. Jag jobbar ändå 8-17 sex dagar den här veckan plus två pass på gymmet så.. Det är nog rätt vecka att ta det lite lugnt med träningen. Man ska ju inte slita ihjäl sig.
 
Nej nu ska jag ägna kvällens sista tre timmar åt någonting gosigt. Funderar på att unna mig en Risifrutti saffran (som totally takes me back till förra julen!) och kanske spela lite Final Fantasy. Eller pilla med lite smågrejer på datorn eller påbörja det där personlighetstestet. Ingenting som kräver för mycket energi i alla fall, haha.
 
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback