jambi



Jag är jäkligt bra på att planera. Jag planerar allt, hela tiden. Däremot är jag sämst i världen på att följa det jag planerat. Men jag hade rätt. Det här blev en riktigt bra dag!

När jag cyklat färdig tänkte jag köra fyra superset chins och dips. Ända sedan jag började träna har jag haft som ett delmål (kan inte säga att jag har så många andra, det är glädjen i själva träningen som är drivkraften faktiskt) att kunna göra en enda chin utan assist. Det är inte alla som kan och det är många som sätter det målet. En. Enda. Chin. (Det är alltså att man hänger i en stång och med hjälp av bara armarna drar upp hela kroppen, det låter inte särskilt svårt men om man provar inser man snabbt att det är fruktansvärt tungt.) Jag har kört i maskin med 15 kilos lyfthjälp och fristående där Martin lyft mig. När jag skulle sätta igång kände jag mig full av energi, praktiskt taget redo att köra hela passet igen. Började med 20 kilos lyfthjälp och vandrade sedan neråt. Eller uppåt. Eller vad man nu ska säga, mindre och mindre lyfthjälp för varje set i alla fall. Hamnade till sist på 5 kilo. Jag hängde mig i handtagen och drog mig upp till toppen, och där kände jag plattan dunsa mot knäna. Då slog det mig att jag lyft upp mig helt själv, att plattan mot knäna - som ska lyfta mig - rörde sig långsammare än jag. Äntligen! Efter flera månader lyckades jag - oavsiktligt - göra min första självständiga chin. Jag blev så himla glad!

Efter mina tre timmar på gymmet kurrade magen brutalt mycket. Halsade proteinshaken och kom på att jag hade en lunchlåda kvar på Max och att jag kanske skulle kunna äta den tajmat med Martins rast. Så jag åkte upp till Nordby. Passade på att handla en massa småprylar som jag behövde och tänkte även köpa godis, men där och då var jag verkligen inte sugen så jag kom ut tomhänt ändå. Ganska ovanligt för att vara jag, måste jag ju medge.

Väl hemma igen åt jag resten av caesarsalladen från igår (så jävla gott så jag vet inte var jag ska göra av mig själv, jag som i vanliga fall inte alls gillar sallad). Plockade lite med grejerna jag köpt och nu lyssnar jag på Tool och ska jag äntligen (?) betala räkningar och skriva in våra scheman. Imorgon ska jag göra den där invägningen som jag fegade ur förra veckan, träna ben och sedan spendera resten av dagen på Söle, istället för idag. Underbart!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback