schism

Lämnar ett litet inlägg innan sängdags, tänkte jag.

Dagen blev spontant väldigt produktiv. Jag är förkyld och ganska skruttig (mest på morgonen och kvällen) men känner mig förvånansvärt fit for fight. Vaknade ovanligt tidigt, vid nio, och gick upp för att göra mig i ordning. Var klar tidigt och satte mig med Assassins Creed i väntan på att Martin skulle vakna så vi kunde åka till gymmet. Halv tolv väckte jag honom och han förklarade sitt gymbesök inställt. Jag kröp ner hos honom och sov i en timme till. Det var välbehövligt.

När han en timme senare åkte till jobbet såg jag till att huset var oklanderligt rent och åkte sedan in till stan. Hämtade ut mitt paket från Svenskt Kostillskott och tog en sväng till återvinningscentralen för att hiva en massa skräp som legat i bilen ett tag. Åkte sedan till gymmet och betade av ett lats- och bicepspass. Det gick bra och var väldigt roligt! Bortsett från att det var ovanligt många dude-bros där. Westcoast är sannerligen kukmätartävlingarnas metropol. Just sayin'.

Två timmar senare åkte jag till Statoil för att köra bilen genom tvätten samt torka ur den inuti, under tiden. Den blev så fin och doftade så gott, i Guldtvätten ingick ett rent samvete dessutom. (You see what I did there? Eh? No?..) När jag var inne och köpte streckkoden till tvätten var det en kille bakom mig som jag hörde köpte samma. När jag körde bort bilen såg jag att det först i kön stod en tom bil, och springandes kom snubben som stått bakom mig inne i butiken. Dafuq? Det var lite snegget, ändå. Parkera bilen först i kön, sedan köpa koden för att sedan rusa bort till bilen som blockerar andra bilar. Tur är ju att det inte tog så lång tid.

Var helt galet nöjd över att ha en ren bil igen, och åkte till Kaffedoppet för att träffa Terry. Jag var i tid! Det är galet ovanligt, FYI. Hann dessutom springa in på Rämjes för att köpa nya strängar till elgitarren, för att sedan ha inte mindre än sju minuter till godo. Fantastiskt. Bör komma i tid lite oftare, det kändes bra. Haha.

Jag åt baguette och drack en massa kaffe och vi tjötade om en massa strunt. Jag gillar Terry. Han är så driven, positiv, inspirerande. Man behöver en dos sådana människor då och då.

Efteråt begav bag mig till Söle där jag fick gjort i ordning i mitt numera övergivna hus, städade och dammsög. Stackars huset har varit helt försummat i ett halvår. Jag saknar det faktiskt ibland. Det finns en viss charm där. Överlag kan jag längta hem ibland, till att träffa min familj och mina katter, vara tonåring och att bli tillsagd när maten är klar. Skulle jag behöva flytta hem i framtiden har jag i alla fall det att se fram emot, haha.

Åkte hem och packade upp alla grejer jag tagit med mig från Söle. Kröp in under skrivbordet och satte klisterlappar på alla sladdar och skrev vilken apparat de tillhörde. Kopplade in mina högtalare, möblerade om lite. Lagade mat till imorgon och när Martin kom hem spelade jag lite innan jag bestämde mig för att det var dags att sova. Han gav mig massage och en godnattpuss och nu ska jag försöka ignorera min kliande hals och allt hostande. Imorgon är det slut på allt chillande (känns som jag varit ledig i en evighet) och nu har jag inte mindre än trettioen pass kvar innan april. Jag har förberett min karl på att jag kan komma att behöva lite hjälp med vissa saker, in order to keep my head, under den här perioden. Jag kommer begära mer av min omgivning nu, när jag själv knappt kommer ha tid att andas. Men jag är faktiskt väldigt taggad. Hoppas förkylningen inte blir värre, bara!

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback