sober

Tre inlägg på en dag. Vad är det som händer?

Jag fick betalat de där räkningarna. Det sved. Som as. I samband med det kollade jag upp våra scheman för mars och fattade ett beslut som jag kommer ångra. Jag är så himla trött på att leva på gränsen rent ekonomiskt hela tiden, sedan några månader tillbaks ligger jag ur fas liksom. Särskilt efter jul, snacka om bakslag. I vilket fall, jag kör en favorit i repris. Förra året i april, jobbade jag 30 pass. Så jag gör det i år igen, fast en månad tidigare. När man väl börjat klicka i de lediga passen måste man nästan hejda sig för att inte klicka i allt och jobba en månad i streck. Det är så lätt nu, i förhand. Jag behärskade mig och tog inte de lediga passen som var de dagar jag jobbade på Cherry (det hade inneburit åtta respektive nio arbetsdagar i rad, med ett nattpass någonstans i mitten). Skippade även två pass så jag och Martin kunde vara lediga samtidigt de två dagarna. Nej. Någon måtta får det vara. Min lön från februari kommer vara kass så det är bra om jag håller mig sysselsatt i mars, då gör jag inte av med så mycket. Hoppas det löser sig med träningen och matlagning också. Nåväl, det tar vi då. Fram tills dess får jag göra något jag blivit grym på, aktivt njuta! Av att det inte är mars ännu, den här gången.

Beställde även hem en massa grejer från svenskt kosttillskott. Hoppas det kommer snart, jag har slut på praktiskt taget allting förutom min gainer, för den smakar helt bedrövligt. Bryggde kaffe (som jag drack ur min nya mugg, ni får se den imorgon) och spelade Assassins Creed praktiskt taget resten av kvällen. Det var kul!

Näe nu ska jag sova och tagga inför eventuell invägning, frukost på Backlunds, ett corepass istället för benpass och sedan familj. Längtar. Hoppas jag får sova ut, mer eller mindre. Jag har kommit att älska att sova, tillskillnad från förr då jag sov fyra timmar varje natt. It's just another way to die.

Har för övrigt räknat ut att jag i år har tränat i genomsnitt exakt 5,0 dagar per vecka. Är rätt nöjd över den siffran, för jag vet att den är så hög av en god anledning. Jag avsätter mycket tid åt att göra något jag tycker är kul!

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback