stricken

Återigen vaknade jag efter fem timmars sömn. Fast den här gången kände jag mig överkomligt trött, och inte helt död. Gick upp och tog en ordentligt dusch, åt frukost och gjorde mig i ordning. Det är inte ofta det händer, att jag är redo att ta mig an dagens bestyr vid åtta på morgonen. Tog hand om tvätt och snyggade till väldigt grundligt i garderoben. Åkte sedan till Westcoast för att cykla i en timme, förbränna 500 kalorier, samtidigt som jag via mobilen beställde två tröjor relaterade till Game of Thrones. Nördigt, men så skoj!

Åkte sedan för att handla mat. Hjärtat mitt uppmanade mig innan han åkte, att inte köpa upp hela affären. Vet inte varför men jag har en tendens att göra det (särskilt vid löning). Hade dessutom inga mynt och var för lat för att fixa, så istället för en kundvagn fick jag kånka på två korgar. Like a boss! Handlade upp nästan hela affären och åkte sedan för att jobba. Det var en bra dag.

Gav Martin en massage innan det var dags att sova. Jag plockade lite i huset innan jag till slut kröp ner här. Jag älskar den här sängen.

Har stora planer för morgondagen, vi får se om jag orkar upp tillräckligt tidigt för att genomföra allt!

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback