what you want

Den här dagen har varit så himla lång! Trots att jag vaknade relativt sent och har varit galet ineffektiv under praktiskt taget hela dagen. Åt frukost, havregrynsgröt med keso och hallon (rekommenderas verkligen!) framför sjuttioelva avsnitt Family Guy. Myste med fantastiska killen. Berättade om min mardröm (att han dog och att det senare visade sig att jag var gravid och sedan fick jag missfall, kul läge). Vi hade planer på att ta ett tidigt gympass så vi åt lite, men insåg senare att vi skulle hamna mitt i rush hour á la Westcoast så vi sköt upp det till senare. Mumsade i mig min kesella med fun light (sötad med stevia) och det är min nya favorit! Galet gott. Jag städade lite. Diskade, hängde tvätt, vek tvätt, dammade, torkade, dammsög, skrubbade rent duschen, handfatet och toan, bytte sängkläder.. Och bad Martin ta hand om vår sophink som tack vare (ehm) våra husmöss förvandlats till en kompost.. De hade gnagt hål i påsen så all gammal mat hamnat i botten och liksom låg och multnade, doftade underbart. Eller?

Tog en dusch och vi käkade chili con carne från gårdagen. Också galet gott! Snart, ganska sent, begav vi oss in till gymmet redo för ett överkroppspass.

Med samma princip som förra gången; intensivt och med supersets och trisets köttade vi på ordentligt. Jag tog ut mig bra på de flesta övningarna, får dock ganska ont i axlarna av att pusha dem för hårt. Vi har tagit som projekt att filma mycket av det vi gör, min plan är att göra ett litet montage av det sedan. Kommer säkert bli kul att titta på i framtiden!

Efter närmare tre timmar var vi klara och helt slutkörda. Åkte hem för att återigen äta lite och kolla på FG. Nu tänkte jag sova så galet hårt. Imorgon hoppas jag börjar tidigare och blir betydligt mer effektiv! Hade tänkt ränna runt på stan lite samt åka till Söle en sväng. Och gå på X-fit. Och jag längtar till morgonkaffet!

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback