parting

Så gött det är när man vänder på dygnet. Eller?..

De senaste dagarna har bestått av stängningspass och gympass. Har kört ensam och det har varit biceps och lats respektive core. Sistnämnda är. Så. Tråkigt. Jag ogillar verkligen att träna magen, det är så fruktansvärt jobbigt. Men träningsvärk fick jag så på nåt sätt lyckades jag bevisligen bita ihop!

Idag var jag ledig. Eftersom jag kom hem från gymmet sent inatt tog jag mig friheten att sova nio timmar. Så underbart! Lagade havregrynsgröt (en av mina största kärlekar här i livet) och kollade ett avsnitt Six Feet Under. Martin åkte för att jobba och jag drabbades smått av panik. Ensam. I ett stort, mörkt, tyst hus. Jag vet inte varför men jag ville inte vara här, ville inte göra något överhuvudtaget. Satte mig vid datorn en liten stund och messade med Manfred. Han föreslog att jag skulle gå en sväng (och lyssna på Katatonias nyaste album) för att väcka suget efter TV-spel. So I did!

Det funkade lite halvbra. När jag kom in var jag trött och hungrig så jag åt en smörgås och kollade trailers på YouTube. Sedan sov jag några timmar till. Gick halvt motvilligt upp vid tio och åkte in till stan för att köra triceps och bröst med Bowies! Det var längesedan vi tränade ihop. Gurra var där också, det blev mycket prat men det var kul!

Kom hem ännu senare och åt glass, myste lite. Jag gav honom massage. Ikväll är en av de kvällarna då jag känner mig lite extra kär. Då vill jag bara ge allt av mig själv och njuta av det, ungefär.

Imorgon är vi lediga och det stundar benpass. Det kommer bli awesome. Det känns som att jag borde ha några vilodagar snart, det får bli till helgen eller kanske till och med torsdag. En dag då jag jobbar, i alla fall.

Imorgon ska jag tamejfasen spela en massa TV-spel. Det är ett löfte! Men först blir det några timmars sömn. Över och ut.

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback