black devil

Den här dagen började inte så där jättebra. När jag gjort mitt på morgonen väntade jag bara på att Martin skulle vakna. Så jag la mig bredvid och domnade. Sov ganska länge. Det gör mig alltid på dåligt humör! Och när vi är lediga samtidigt har jag alltid megaplaner för hur awesome dagen kommer bli, och då är jag så skör och blir lätt irriterad om det inte går som jag tänkt. Kontrollbehov deluxe.
 
Åt frukost framför ett avsnitt Supernatural. Knäckebröd med leverpastej och gurka. Alltid knäckebröd med leverpastej. Till och med när jag bodde på hotell i Stockholm åt jag det, trots att jag kunde välja allt annat i hela världen. Det är ju så gott..! Vi åkte till RH Däck i Skee för att Martin skulle lämna in bilen. Satt och gottade oss i det underbara vädret. Åkte sedan till gymmet där jag lyckades slå undan mitt dåliga humör och vi fick ut ett helt jävla awesome bröst/triceps-pass! Jag lyckades göra många chins utan assist, kötta tunga hantlar i hantelpress och slog mitt personbästa i bänkpress. 4 reps 45 kilo utan hjälp. Vi var helt grymma. Sådana dagar älskar jag träning!
 
Vi åkte hem och myste, unnade oss kladdkaka som förblev orörd efter PJs besök här igår kväll. Och nu stundar jobb. Är ganska taggad faktiskt, för jag ska som sagt tatuera mig om tolv timmar och sedan jobba stängning med Martin.. Och det verkar som att han givit med sig och att det blir Liseberg på fredag, följt av en stängingshelg tillsammans. Och en massa träning. Minst.
 
 
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback