no other place

 
Fredagspasset på Laholmen blev inte särskilt lugnt alls. Jag drog in närmare sju tusen den kvällen. Sist jag jobbade var det en norsk gäst som sa till mig att jag borde le mer när jag jobbar. Först blev jag irriterad men tänkte ändå ta åt mig hans råd. Så i fredags log jag från början till slut, och hade faktiskt genuint roligt. And guess what, jag hade en gäst som ville ge mig 400 spänn i dricks. Geez. I guess smiling pays off.
 
I lördags jobbade jag stängning med Martin och Adis, mina två favoritpojkar! Vi hade en kunglig stängning, vill jag minnas. Efteråt stundade en kväll på krogen! Världens bästa Emma fyllde nämligen 21 och det skulle firas. Jag själv påbörjade festandet senare än de och hade inte tänkt dricka mycket eftersom jag skulle jobba dagen efter. Martin var världens bästa och följde med. Jag uppskattade det så himla mycket! Trots att han var chaffis och inte drack verkade han tycka att det var okej, var med oss på dansgolvet och ah.. Var helt exemplarisk. Hans kompis Martin var i stan en snabbis och de skulle träffas tidigt morgonen efter. Från början tänkte Martin därför inte följa med eftersom han behövde sova, men när han såg min besvikelse över de hastigt ändrade planerna offrade han de timmarna ändå. Dessutom! Så var det den kvällen exakt ett år sedan vi träffades på krogen, dagen då allting började liksom. På Pråmen, på Emmas födelsedag, sedan till Cod, dansgolvet.. Nostalgiskt, gulligt, och överlag en jävligt bra kväll! Jag fick äntligen ha på mig svarta jeans, svart tröja, svart keps och vita skor. Som jag längtat! Hade dessutom sotat ögonen och bara.. Kände mig allmänt snygg. Emma var också gorgeous, och jag hade så roligt i hennes sällskap. Som sagt, bästa kvällen på länge. (Varje gång jag är ute tänker jag.. Varför gör jag inte det här oftare?!)
 
Morgonen efter vaknade jag upp tidigt trots att jag mådde sådär. Hade satt i mig en proteinshake och tre flaskor Loka så det gick ändå över ganska fort. Vi packade min episka Dexter-väska med badkläder och for till en sjö där vi mötte upp Martins kompis, Martin. Badade och mådde så utomordentligt jäääävla bra, kan jag tala om! Det varade dessvärre inte särskilt länge eftersom vi var tvugna att åka till jobbet. Men jävlar vad jag njöt så länge det varade.
 
På världens bästa humör åkte vi sedan till ett stängningspass. Som gick åt helvete sen, men vi var glada ändå. Tack vare den helgrymma starten på dagen!
 
Nu stundar glass och Supernatural. Och lite självömkan. 
 
 
Så galet jävla mysig!
 
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback