one more bottle

Häj världen. It's been a long time. Eller nåt.

Ville mest checka in för att säga att jag faktiskt lever (the audience goes hooray!) och att allt är bra. De senaste två veckorna har jag mer eller mindre avskärmat mig från sociala medier och till och med mobilen. Jag har fokuserat på att ta mig samman och mest bara njuta, levt lite emellanåt. Försöker kväva mina tvångstankar; måste vara produktiv och se resultat, måste vara organiserad och dokumentera. Har släppt dokumentation av min träning och även bloggen har vägt tungt så det har varit skönt att låta dagarna rinna iväg, utan att känna ett gnagande behov av att skriva ner allt "för framtida bruk". Jag antar att man kan behöva en bloggpaus även om man inte är på kändisnivå. Datorn har bara stått avstängd och det har känts bra.

Det har hänt så grymt mycket och jag har mått så jäkla bra! Har inte riktigt fattat att det är sommar och fortsätter förundras över att solen skiner. Har fyra gånger den här veckan cyklat till eller från jobbet, det är ändå 1,5 mil. Lyssnat på Hollywood Undead (hade en period på över en vecka där jag inte lyssnade på någonting annat en enda gång, stackars mina arbetskamrater) och svettats och njutit av vädret. Jag har även återupptagit träningen och hittat suget igen! Tränar annorlunda mot vad jag gjort tidigare, pushar mer och mer och upptäcker vad jag egentligen är kapabel till. Varje dag stannar jag upp och tittar på hemmet eller Martin och kan fortfarande inte förstå hur alla smådetaljer i min vardag kan göra mig så lycklig. Varje dag. Jag känner mig så bekymmerslös! Förutom när alla mina pengar mystiskt tog slut två veckor innan nästa löning. Fast sen kom skatteåterbäringen och då var det ur världen. Fattar inte hur alla pengabonusar kan vara så vältajmade.

Imorse gick jag upp tidigt för att åka till kiropraktorn. Vi konstaterade att mina knän nu är rehabiliterade och att min kropp ser mycket bättre ut nu än när jag var där första gången, för ungefär ett år sedan. Jag var väldigt skev åt praktiskt taget alla håll och kanter men nu är jag mer symmetrisk och kompakt. Har börjat uppleva smärta i axlarna och det blir vårt nya projekt. Jag fick prova akupunktur för första gången. Fy fan vad det var läskigt. Uäh. Fick papper på övningar, råd och en ny tid om fyra månader. Han är duktig!

När jag kom hem kröp jag ner hos min karl och sov i två timmar till. Vi åt sedan frukost framför Supernatural, leverpastej på knäckebröd är min nya last! Och den där serien alltså, älskar den. Är på fjärde säsongen nu, så tredje på en vecka bara.

Jag följde med honom till jobbet för lite ärenden och cyklade sedan hem. Spenderade resten av kvällen åt att se på tv, äta caesarsallad och bara ta det lugnt. Åt lite naturgodis som Martin lagt på översta hyllan så jag varken kunde se eller nå godispåsen, haha. Städade, tog hand om disk och tvätt och nu är det dags att ta sig an vad jag antar kommer bli ett lugnt nattpass på Laholmen.

Det finns mycket att berätta egentligen. Men jag antar att universum inte imploderar om jag trotsar tvångstankarna och helt enkelt låter bli. Annars tycker jag att det går bra nu! Jag utvecklas, lever i nuet och njuter av vardagen. Så mycket mer än så kan jag inte begära!

(Bjuder på en bild från när jag jobbade öppning för några veckor sedan, och skulle skära lök!)

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback