overdose



Åh nu har jag egentligen en massa bilder att visa er. Men de ligger på systemkameran och väntar på att sorteras och redigeras så.. det får vänta!

Idag vaknade jag av mig själv efter 5 timmars sömn. Gick upp vid nio och gjorde mig i ordning så jag kunde vara redo för avfärd vilken minut som helst. Satte mig i soffan med en kopp te och fortsatte spela Black Ops som jag påbörjade igår kväll. Jäklar så roligt det är! Trots att jag är så himla kass, shooter är så svårt på PS3 tycker jag.

Vid halv tolv var Martin vaken och klar för avfärd. Så vi satte oss min ketchupfärgade bil och bilade ner till Torp i Uddevalla. Vi åt först frukost på Subway (heaven!) och efter det gick vi till Djurmagazinet och köpte två små gerbiltjejer! De är så små, och så fruktansvärt fina. Jag vet inte vem av oss det var som var mest barnalik där vi stod och skulle välja, den ena mer exalterad än den andra. Jag döpte den ena till Khaleesi (jag har en liten crush på henne, okej) och Martin döpte den andra till Arya. Ben och Eli är ju döpta efter karaktärer i serien Lie to Me så då körde vi vidare på serietemat och döpte dem efter karaktärer i Game of Thrones.

Martin var tvungen att stressa iväg till jobbet men jag har fixat och donat själv. De nya gerbilerna har fått sin bur inredd och på plats i Martins sovrum och jag har gjort rent hos pojkarna, i mitt sovrum också. Dammsugit huset också ja, nu är nog allt i sin ordning.

Jag jobbar natt idag vilket kunde känts bättre, men å andra sidan är det jätteskönt att vara ledig från Max. Och vara ledig imorgon natt och få jobba stängning med Martin i helgen. Och jobba öppning på måndag. Och att det är personalmöte slash fest på tisdag. Så jag ska inte klaga. Och nästa vecka är det dags att avsluta viloveckan samt börja äta ordentligt också. Det ska bli så roligt!

Nu ska jag äta upp min risifrutti med kokosris och ananas (kärlek) och sedan ska jag åka in till stan för att kanske ta en sväng på systemet samt handla mat. Ikväll måste jag betala lite räkningar och efter det tänker jag sätta mig ner med en kopp kaffe (eller tre) och redigera bilder. Underbart.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback