set the controls for the heart of the sun



Alltså jag blir nästan vansinnig så skönt väder det är ute! Jag blev väckt av att en arbetskamrat ringde vid nio. Gick raka vägen ut i solen och la mig på berget för att läsa Inferno (har plockat upp den boken två gånger och är nu halvvägs, galet). Åt frukost i form av kvarg med hallon och kokos och mådde så in i helvete jävla bra. Kan inte fatta att det är 25 grader ute. Martin kom ut vid två och vi satt och bara njöt av värmen (och att det är relativt lite insekter som är aktiva). Kom in för ungefär en timme sedan. Fick en halvtaskig bränna, men hade i alla fall vett att smörja in mig den här gången. Till skillnad från förra året då jag somnade i hängmattan för fyra timmar, utan sunlotion. Två dagar i rad. Var helt lila så illa min hud blev, fy fan.. aldrig mer.

Så nu har jag duschat, smort in mig med lotion och tagit på mig de sommarkläder som fanns att tillgå! Har dessutom moppat inne i badrummet.. Jag vill så gärna vara ute men det finns inget att göra, och min hud klarar nog inte mer nu. Tänkte åka hem och hämta lite grejer (sommarkläder och sånt) och eventuellt åka och träna. Funderar på att ta en sväng till IKEA imorgon. En liten sväng som inte kostar alltför mycket. Älskar att vara ledig nu.

Är för övrigt så jävla trött på att pendla mellan att vara fitnessfantast och att inte bry mig för fem öre. Som bäst mådde jag när jag tränade och åt ordentligt. Jag kanske har sagt det förr men nu får det tamejfan vara nog. Period.

Så, nu ska jag skriva en liten inköpslista inför morgondagen och sedan bär det av hem till Söle, och sedan förhoppningsvis en sväng till gymmet med. Inatt stundar jobb och det kommer bli grymt!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback