battleborn

Det kliar överallt. Jag blir vansinnig, för mina naglar är superkorta. Tror å det bestämdaste att det bor något pyttelitet djur i sängen, som bits.. Gaaah.
 
Igår. Seg dag, inte riktigt som planerad. Jag gjorde ingenting särskilt  typ hela dagen tills det blev dags att åka in till gymmet för att hjälpa till att klistra på golvet i röda salen. Jag ägnade dryga 90 minuter åt att placera ut 20 brädor, se till att alla var på platser där man kunde se sig själv i spegeln (och att alla stod rakt!), och klistrade sedan fast märken för att markera var hörnen skulle vara. Det första som hände när deltagarna kom sedan var klagomål.. jag förklarade att självklart får de stå var de vill, men att de svarta hörnen var mer riktmärken inför en fullbokad sal. Det var.. föga populärt, haha.
 
 
Nåväl, en förvånansvärt orklös Ida körde en timmes combat följt av egna pumpklassen. Jag lastade inte på så mycket vikter men var ganska taggad ändå. När passet var färdig inväntade jag Martin för att avsluta dagens gymbesök med lite styrketräning. Han hade med sig en efterlängtad, ny hållare till mobilen! Naaajz.
 
 
 
Martin överraskade mig med en greppboll, perfekt för mig som behöver träna upp min greppstyrka!
 
Så, efter alla de timmarna på gymmet var det dags att avrunda kvällen med lite mage/rygg. Tungt. Trött chey, naturligtvis. Men vi körde ändå på bra och snart kände jag bara fuck this shit och begav mig hemåt. Det var ganska efterlängtat.
 
När jag kom hem upptäckte jag till mitt stora förtret att gerbilerna slagits igen. Ben hade några tår avbitna och några tår brutna, samt många blödande sår på svansen.. och en väldigt tilltufsad päls i övrigt. Dt var fruktansvärt att se honom sådan. När Martin kom hem en stund efter mig bilade vi till Söle för att hämta en till bur. Igen. Jag var inte alls bitter som in i helvete, nejdå.. Men vi kollade på nnyaste avsnittet FG som var asroligt, så det kändes ändå lite bättre tillslut.
 
 
Somnade sent och skulle upp och jobba tidigt. Jag skippade det mesta, jag orkade inte sminka mig "ordentligt" och åkte när det passade, utan att stressa. Jobbar man öppning är det lite så, kom när du vill bara du är färdig med allt tills tio. Inte officiellt då, men underförstått. Hähä.
 
 
 
Min egna specialhamburgare.. Rågbröd, bacon, gurka, salt/vitpeppar-kryddad stekt kyckling, tomat, asmycket lök, asmycket sallad, kesellabaserad dressing och sambal oelek. Åt helsike för starkt varje gång!
 
 
När arbetsdagen var färdig var jag nöjd och glad och begav mig hemåt i den friska novemberluften. Hade dessutom med mig ett kilo svinnad kvarg från jobbet. Det blev mellanmål för oss när jag kom hem, framför ett avsnitt Arrow eller två. Fast det skall medges, jag somnade med gott samvete halvvägs igenom andra avsnittet. Det var så jäkla skönt! Jag som sovit så dåligt och lite under natten. Sov i Martins famn i nästan tre timmar, det var så mysigt att jag dog lite på insidan. Satte ett larm på kvart över 6 på kvällen, för då var det dags för mig att göra mig i ordning och åka iväg till Rossö för myskväll med mina tjejer!
 
 
Asmycket kakor och annat smaskens, och framför allt kaffe. En massa kaffe. I sällskap av vänner och lite tända ljus och några katter. Underbart fin kväll!
 
 
Mary masserade Emmas rumpa, haha! Finisar.
 
När klockan närmade sig elva var det dags för mig att bege mig kände jag. Martin var lite småsugen på ett gympass vilket gjorde mig asglad, så jag smäckte i mig min PWO och bilade in till stan, nöjd och belåten.
 
 
 
Vi tränade lite på varsitt håll idag. I början gjorde det mig lite frustrerad men jag insåg att det finns värre saker här i världen så jag tänkte på annat. Körde ett rent axelpass och JÄVLAR så bra det tog! Det var längesedan jag körde styrketräning tills jag blev så trött, helt underbart. Det tog bara 90 minuter, dessutom.
 
Och! Äntligen har volym två av 5FDP's senaste album kommit ut! Är riktigt jäkla spänd inför att lyssna igenom den!
 
 
Nä, det börjar bli dags att bege sig mot sängen. Jag borde egentligen äta men jag känner mig lite smått illamående, och som regel alltid typ mätt efter att jag har tränat. Vi får se.
 
Mitt humör har varit väldigt fragilt de senaste dagarna. Jag har inte mycket till tålamod och det är många gånger jag fräst (eller viljat fräsa men förblivit tyst istället) åt Martin och på jobbet har jag varit grinig och tyst med. Jag vet inte riktigt varför det har blivit så, det känns som att det stundvis är lite bortom min kontroll. Jag tror det har att göra med att jag har så jäkla mycket som surrar omkring i huvudet som jag bara inte kan få grepp om. Jag är nöjd med nuet, för jag mår bra, men det är så mycet jag så aktivt måste välja att känslomässigt distansera mig ifrån. Det är en tung, men väldigt nyttig, utmaning för mig.
 
Det är för övrigt bara en månad kvar till min födelsedag. Dags att börja fila på en önskelista!
 
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback