starling

Igår hann jag inte göra mer än städa lite grann. Ni vet, när Martin varit ensam hemma under en dag tycker jag alltid att det är kaos. Lite disk i diskhon, lite vatten eller smulor på bordet, en tom colaflaska och ett par strumpor på golvet.. Men ändå är det så viktigt att återställa snarast möjligt. Haha.

När jag städat, duschat och pillat med datorn en liten stund skulle jag sova. Istället blev jag fast hos Martin som låg och kliade på mig i en hel jäkla timme. Inte klia som i med naglar, utan mer klappa med jättelätt handlag, bara fingerspetsarna liksom.. Det gjorde ont så skönt det var. Älskade killen, tack!

For upp efter mina standard, fem timmar till sömn och gjorde mig i ordning. Havregrynsgröt och ett avsnitt Arrow.. Och det är sista gången jag saltar min mat i mörker, haha!


Snyggaste killen. Dregel.

Är astaggad idag! Hade en bra, stressfri morgon och njöt av bilfärden in till jobbet som alltid ger mig den där lilla extra kicken.. Vi hade en bra öppning, jag tror dagen kommer gå fort och ikväll ska jag ösa på gymmet!

Jag går runt och spånar i framtidsplaner hela tiden, vill bara få ta itu med det direkt för det är så spännande att se var det kommer sluta!



För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback