the expert

Åh gudars.. jag insåg inte riktigt hur trött jag var förrän jag la mig ner i sängen.. Sömn, snart är jag hos dig.
 
När jag slutat jobbet satt Martin på kontoret. Jag höll honom sällskap i de två timmar han ägnade åt att göra traineeprovet. Ja, min Bowies ska också bli gråmössa! Det var på tiden, faktiskt. Roligt att det är skitviktigt att göra det där provet, man måste göra det för att få åka till Maxskolan. Ändå är det inte uppdaterat och innehåller många frågor som är föråldrade sedan nästan tre år tillbaka. Way to go.
 
 
 
Jag lyckades snappa upp en arbetskamrats missnöje över att jobba öppning samt en önskan om att jobba stängning så jag fixade så han och Martin bytte pass. Alla nöjda och glada! Istället för en långhelg utan Martin (där jag jobbar öppning och han stängning varje dag) blev det en ledig dag för honom idag så vi kunde umgås på kvällen samt gemensam öppning resten av helgen. Helt jäkla awesome!
 
Vi åkte in till stann för att köra lite bröst och triceps. Som jag längtat efter det passet.. Hittade den här bilden som jag skrattade högt åt.
 
 
Lite jag i ett nötskal faktiskt, haha.
 
Vi öste i flera timmar och eftersom jag verkligen bulkat kolhydrater under hela dage och till och med under själva passet så blev jag aldrig riktigt trött. Förrän nu då. Men vi körde på hårt och för första gången på jääääkligt länge fick jag ruskigt bra kontakt med triceps. Najz.
 
 
 
 
 
Jag har haft jättesvårt att träna triceps sedan tidigare, tycker mest att den ser ut att vara en extra, liten fettklump.. Det hade nog inte skadat för mig att deffa lite, så linjerna träder fram mer. Men å andra sidan strävar jag mer efter en jämn livsstil som kanske ger resultat långsammare men ändå känns överkomlig som standard året runt. Jag tappar så lätt motivationen annars, det blir allt eller inget liksom.
 
Efter träningen bad jag om fredagsmys så vi åkte till Statoil och införskaffade varsin Ben & Jerry's. Tro det eller ej men jag har faktiskt inte rört den. Jag var inte så sugen, men vem vet, det kanske blir lördagsmys imorgon, istället! Jag tror aldrig det hänt någonsin, att jag köpt glass men inte ätit av den samma kväll. Är det självdisciplin jag upplever? Det var det värsta!
 
Nämen som tidigare nämnt, så lever jag hyfsat hälsosamt vad gäller mat, och när jag inte sätter några strikta regler så ställer sig kroppen in på det med. Jag blir inte lika sugen på godis och dylikt, om jag bara känner att jag borde dra ner på det. En uppåtgående spiral helt enkelt, ju mer jag låter bli desto mer inser jag hur lätt det är att klara sig utan, och hur meningslöst det egentligen kan vara. Visst ska man få unna sig, det är absolut inte det. Men jag har en tendens att göra det i slentrian mer än något annat.
 
När vi kom hem och klockan var elva hade jag varit hemifrån och i full fast i 16 timmar. Ändå fanns det energi kvar! Jag diskade, dammsög, vikte tvätt, hängde annan tvätt och tog en dusch innan jag kröp ner i min onepiece och la mig här.. Och nu kom tröttheten krypandes..
 
Det är inte så där jättelång tid tills jag ska upp så jag ska ge mig nu. Imorgon blir det leg day om jag känner att orken finns. Det glädjer mig så att jag öppnar restaurangen med Martin och jag tror den här helgen kan bli riktigt bra, om jag nu kan ta mig hem liiiite tidigare på kvällarna.. Haha.

Vackra drömmar!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback