assaulted

Vad kan jag säga? När man tränar så hårt att man måste ta pauser för att svälja ner de sura uppstötningarna, då vet man att det är torsdag! Bodypump och x-fit. Bästaste bästa. Nä, inte riktigt. Både säga att combat-pump är bättre än pump-crossfit. X-fiten är jag gärna fräsch i kroppen inför så jag kan ge allt! Utan att behöva smaka på middagen två gånger.
 
Knät var hundratioprocetigt villig att samarbeta, det var däremot inte Martins pulsklocka. Kände mig dunderblåst som inte fattade vad som var fel och jag är för stolt för att fråga. Haha! Smyger in det lite snyggt någon annan gång istället.
 
Pumpen gick awesome! Jag hade en sådan grym energi alltså. I vanliga fall brukar jag inte ta (min favorit-)PWO inför gruppträning men idag fick det bli så, och jäklar vilken effekt det hade! Är helt slut i ryggen. Och benen. Utfallen. Skjut mig. Men vi krigade, jag och mina nio deltagare. Sjukt roligt!
 
På x-fiten sänkte jag brädan ett snäpp, och tog kettlebells på 8 kilo istället för 10. För att kompensera upp det hela dängde jag på 20 kilo istället för 10 på knäböjen. Tog det försiktigt med pulshöjande övningar för att undvika diverse.. spyor. Annars gick det bra. (Utan Martin, som för övrigt är väldigt förkyld, har jag möjlighet att glänsa när vi springer sista varvet, kommer först varje gång.. höhö.)
 
 
Är sällan så nöjd som på torsdagar klockan nio! Tack benen för att ni bär.
 
Efter gymmet hängde jag kvar i receptionen och pratade med Maria en stund. Det får mig alltid att känna mig så speciell, faktiskt. Jag ser upp till henne så mycket och blir alltid glad när vi pratat. Hon kanske bara gör det för att vara vänlig, vad vet jag, men jag uppskattar det ändå, haha. Blev kvar 50 minuter längre än vad jag räknat med och stressade sedan iväg till Ica.. tänkte strunta i att storhandla och skulle mest fokusera på att hitta pesto.. det gick ju förjäkla bra. Tror ni jag hittade någon pesto? Näpp! Tog något snarlikt och var glad ändå. Kollade på klockan varje minut och ville verkligen inte vara en sådan där besvärlig kund som drar över tiden eller till och med måste jagas ut. Stressad som fasen lyckades jag ändå få med mig allt på min storhandlig och en minut i tio ställde jag mig i kassan och bad om ursäkt. Det är nog det minsta jag kunde göra.. Och jag träffade Terry! Ah! Hur längesedan var det liksom? Killen ska bli pappa och det är snart dags, och det här är första gången jag ens sett honom sedan nyheten kom ut.. Alldeles för lång tid mellan gångerna jag träffar den alldeles för bra killen. Just sayin'!
 
Kom hem och var glad och taggad och energisk och pratade hål i huvudet på Martin. Gjorde klart min torsk och det var tur att jag tog kort på den innan den åkte in i ugnen för efteråt var den visuellt verkligen ingenting att hänga i granen.. Haha. Hoppas den smakar gott i alla fall. Antagligen inte.
 
 
Har plockat upp mina grejer och städat undan i köket. Jag ska gå upp för att jobba om typ 7 timmar men det finns inte en chans att jag kommer gå och lägga mig inom snar framtid. Är alldeles för uppe i varv! Så nu ska jag hoppa in i duschen och stanna där lääänge. Sedan ska jag provsmaka mitt kasein och efter det antagligen gosa med Martin en skvätt. Tagga fredag och helg med jobb! Öppningspass med den finaste.
 
 
Bjuder på en jättedålig bild på Ben som låg och gömde sig i en låda. Finis.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback