bioshock infinite

 
Över 50 besökare på bloggen idag. Jättekul!
 
Min gamerdag gick inte som tänkt. Men ja fick genomfört mitt projekt i alla fall. Okej, tänker inte hålla det hemligt trots allt, men det är som så att jag sökt nytt jobb idag. Det är inte det att jag inte trivs på Max, men jag såg att Bodypower hade en ledig tjänst och jag har sedan en kort tid tillbaka sagt till mig själv att ska jag lämna Max så ska det vara för att jobba med mitt största intresse. Så bara dök det upp, en vecka senare. Det känns väldigt vemodigt att jag överhuvudtaget överväger det, ska ni veta. Jag älskar att jobba på Max och jag älskar mina arbetskamrater. Och det är jätteroligt att jobba ihop med Martin. Men jag vet att han kanske inte stannar där för att göra karriär och istället för att vänta på den dagen han sticker får jag försöka fånga möjligheterna när de kommer.
 
Men, nu tror jag ju faktiskt inte att jag får tjänsten. Det hade varit så jäkla roligt, verkligen det absolut bästa jobbet jag kan ta mig an med min bakgrund (dvs. praktiskt taget ingen formell utbildning inom området). Men får jag det inte så är det inte hela världen heller, då stannar jag gladeligen kvar på Max tills vidare. Jag blir glad oavsett vad som händer!
 
Jag fick hur som haver i alla fall ägnat knappt två timmar åt att spela. Jag har haft lite kontakt med en av säljarna på GameStop och han rekommenderade att jag skulle börja spela Bioshock Infinite som jag köpte när det kom ut, men naturligtvis inte rört än. Det var vackert, men tog lång tid innan det verkligen kom igång och det var svårt! Tycker som regel inte om att köra first person shooter på PS3, föredrar PC i så fall. Men det är väl en vanegrej.
 
Runt åtta bilade jag in till gymmet och vi körde lats och biceps. Tyckte inte att vi fick gjort så mycket men vi var ändå där i två timmar och det säger väl någonting.. Tycker det är så roligt. Kan bicepscurla min halva kroppsvikt nu, i fall jag inte redan sagt det.
 
Martin var världens bästa och hade köpt två FortiFX (som jag drömde att jag stal från Hanna häromdagen, haha). Verkligen grymt goda är de! Har tre andra proteinbars liggande i min godisburk också, måste komma ihåg att smaka på dem också.
 
 
 
Smakade dessutom på den här idag.. stort plus för att den inte smakade konstigt alls! Dock så var den så brutalt söt, och då hade jag ändå spätt ut den lite.. Förstår inte varför alla proteinshakes ska vara så himla bombade med sötningsmedel, det är ju inte ens gott? Efter träning vill jag inte känna att jag dricker godis liksom. Men det kanske bara är jag.
 
Nä, känner att jag gjort mina måsten för dagen. Det enda som återstår nu är att vara lite social med mannen min och tagga inför en lika spännande dag imorgon. Sov gott alla fina!
 
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
» Lotta säger:

Sv: Tack så mycket, gullig du är! :) Är allt bra med dig idag? =) Kram!

2013-10-20 @ 14:09:14
URL: http://olesenstjej.blogg.se
Trackback