c moon

 
Wow, tiden verkligen rinner iväg.. Hade tänkt att slippa pilla med småsaker vid datorn idag men.. det blir ju så sällan som man tänkt sig!
 
Kom på att jag lovat mig själv att göra reklam för BODYs omslagsmodelltävling, så i samma veva som jag fixade med det passade jag på att göra något jag skjutit upp i två års tid. Nämligen att fräscha upp bloggdesignen! Den gjorde jag för två år sedan och sedan dess har den stått och långsamt förfallit.. småsaker naturligtvis, men ändå sånt som är skönt att få fixat till! Är väldigt sugen på att fotografera lite, kanske till en ny header? Men just nu är verkligen sämsta tiden på året.. Alla de färgglada löven har ramlat av och allt är kalt och grått. Plus att jag stör mig på mina bildmappar, det är så jäkla svårt att sortera tycker jag. Hm.
 
I vilket fall som helst så ägnade jag ganska lång tid åt att uppdatera designen. Jag börjar kallsvettas bara jag läser ordet kodmall för jag är så rädd att sabba något.. Men jag tror det gick bra. Satt dessutom och mejlade i tre olika ärenden som en dåre, fram och tillbaka. Allt som allt gick tog det ungefär tre timmar. Så jag åt lite knäckebröd och kollade mer Orange is the New Black och nu är det dags för mig att diska, äta middag och sedan öva lite bodypump. Inom två timmar måste jag vara på gymmet.. blir en lång kväll där idag! Har en hel lista på saker jag måste reda ut med receptionen, tänkte köra lite tungt innan det är dags för gruppträningen också..
 
Jag är en sådan tidsoptimist. Vill så mycket på samma gång. Men måste påminna mig själv (och er andra också kanske?) om att det är skillnad på att vara stressad och ha bråttom. Så det så!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback