carry on my wayward son

 
Sitter just nu i soffan och har Supernatural-maraton! Men jag blir så lätt uttråkad av att sitta stilla så här länge att jag tänkte multitaska lite. Är just nu inne på det sista avsnittet på 8:e säsongen! Tredje avsnittet av 9:e säsongen släpptes igår så jag räknar med att vara i fas lagom till att nästa avsnitt släpps på tisdag. Det är helt sjukt så fort jag har kollat igenom 23 avsnitt a la 60 minuter gånger 8 säsonger. Började kolla i.. juni? Tror jag. Nåväl, det finns en anledning till att serien har 8,6 på IMDb. Den är bra som fan.
 
 
Igår var ingen tuff dag. Började jobba halv åtta och då stod jag i två timmar och skrubbade fläktkåpan ovanför våra grillar. Galet jobbig uppgift alltså, var helt slut i axlarna när jag var färdig.. Följande fyra timmar sprang förbi och rätt som det var, var den arbetsdagen över. Nöjd tjej var hemma igen runt halv tre.
 
Efter att ha grejat med gerbilerna en stund och i samma veva pratat hål i huvudet på Martin bestämde jag mig för att ta tillfället i akt att stänga in mig på mitt rum och spela Half-Life 2: Episode 1! Det var riktigt längesedan jag spelade någon utav de spelen, men det är ju så kul.. Insåg när jag körde Bioschock att FPS är så mycket lättare och även roligare på PC. Drog på ashögt ljud också, för känslans skull. Det var awesome. Jag blev så småningom lite sötsugen och kom då på att jag hade tre proteinbars liggande i skafferiet. Så jag smakade en, riktigt god var den! Blev dessutom rentav mätt och helt tillfreds efteråt, helt perfekt. Tre bars för 39 kronor på Ica.
 
 
 Efter att ha spelat ett tag smet jag in hos Martin och la mig i hans säng och kollade när han spelade. Så småningom somnade jag och sov i flera timmar, jag var så fruktansvärt trött.. När jag sedan vaknade förbannade jag mig själv för att jag sovit så länge när jag egentligen behövt åka in till stan. Men jag kollade på klockan och insåg att jag skulle hinna. Frågade Martin om han skulle följa med. Det fanns ett skäl till att jag sparat frågan till honom in i det sista. Jag har lärt mig hur avgörande timing är när jag vill honom något som han högst sannolikt kommer svara nej på, haha! Det är faktiskt sant. Martin sa i alla fall ja och med kort varsel bilade vi först hem till Söle. Hälsade på mina föräldrar en snabbis och hämtade lite post, bland annat ett paketavi. Åkte sedan in till Konsum för att jag främst skulle hämta ut ett paket från MMSports men även för att handla lite virke till pannkakor. I mitt paket låg för övrigt det som syns nedan.. Kaseinpulver med smak av piña colada, har hört att den ska vara jättegod. Vi får se!
 
Resten av kvällen gick åt att mysa med min fina, äta pannkakor och smaka godis som Martin köpt. En fin kväll.
 
 
 
Idag däremot. Ah. Sov helt fånigt länge, ungefär till elva. Jag vaknade verkligen upp på fel sida, som man brukar säga. Var grinig och negativ och inte särskilt sugen på att gå upp, alls. Det är det som händer med mig när jag sover "för länge". Som tur är kunde Martin få mig på bra humör genom att vara det själv.
 
Vi har ägnat praktiskt taget hela dagen i soffan framför diverse serier. Jag har somnat fyra gånger under dagen, tror jag. I vanliga fall skulle ångesten äta upp mig inifrån.. Men vet ni vad? Just idag, så orkar jag inte vara den där superkvinnan jag strävar efter att vara. Idag blev det en Marabou chokladkaka med M-kulor i, till middag. Huset är förvisso i ordning, men jag har gått runt osminkad, i myskläder hela dagen. Jag har en räkning som ligger bredvid och flinar. Men det är okej! För mig handlar det om att ta en dag där jag kan slå mig fri från mitt maniska behov av att prestera, vara "duktig" och produktiv.
 
Jag hade asmycket planer för dagen, men jag har inte ens kollat på listan. Bara lagt den åt sidan. Jag har 8 olästa sms men idag.. nej. Idag tar jag mig friheten att stänga av. Öppna fönstret, lyssna på regnet och knapra på min choklad som så småningom kommer ge mig ont i magen men vara värt det ändå. För mig behövs det en sådan här dag ibland.
 
(För övrigt vill jag passa på att säga att jag officiellt tar en vecka off från gymmet. Ja, bortsett från combaten/pumpen i måndags och pumpen/crossfiten imorgon. Jag har tränat 6-7 dagar, 8-10 pass i veckan i många veckor nu. Mitt knä är återigen på bättringsvägen men stödbindan är fortfarande på plats, plus att Martin smittat mig med sin förkylning. Så det kändes som att det var läge, att få pusta ut lite, även om det kliar i kroppen.)
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback