cool & groovy

 
Gårdagen var helt galet hektiskt. Men den var bra! En sådan dag som ger mig en massa mental energi. Jag gillar måndagar rent allmänt, de är som fredag/lördag för mig. Vanligt folk ser fram emot helgen men jag är tvärtom. Det är på helgerna jag jobbar som mest och när den är över kan jag verkligen slappna av och andas ut.. som regel, för igår var ett undantag.
 
Jag lagade chili con carne till middag åt oss och fick sedan åka in till stan. Jag var så  trött att jag höll på att somna framför ratten alltså.. Då känner man sig inte särskilt hoppfull.
 
Passet var helt kaotiskt! Jag var så disträ och allt tekniskt jäklades med mig tio gånger om. Men vi kunde skratta bort det och jag kunde ta lärdom av det. Koreografin satt hälften så bra som den borde och i framtiden ska jag ta med mig egna batterier så jag vet att micken kommer fungera. Haha.
 
När passet var färdigt taggade jag till och köra ett pass mage och rygg. Och mina knän var helt perfekta! Är så tacksam för det! Körde 60 kilos marklyft men vågade inte mer, ifall knäna skulle säga ifrån. Åkte sedan hem för att äta bananpannkaka (som sedan blev äggröra med banan i) tillsammans med Martin framför ett avsnitt av Orange is the New Black. Verkar bra, den serien! I samma stil som Weeds, vilken jag fortfarande väntar på den nya säsongen.
 
Klockan tolv la jag mig i sängen och var borta på nolltid. Jag var så trött att jag inte orkade röra en muskel.
 
Tio timmar senare vaknade jag, trött och ont i praktiskt  taget hela kroppen. La mig hos Martin en stund innan vi gick upp för att kolla på Supernatural och äta ägg och bacon till frukost. Måste säga att jag igår var helt exemplarisk med maten (proteinshake, kvarg, chili con carne och bananpannkaka). Är väldigt motiverad just nu!
 
Så jag har ägnat morgonen åt att skicka iväg en massa mejl och sånt där. Ska alldeles strax stressa iväg till jobbet. Bara idag och imorgon, sedan är jag ledig i några dagar. Det ska bli så skönt. Vi hörs ikväll!
 
 
En bild på bananpannkakssmeten jag gjorde igår.. Martin kunde inte låta bli att påpeka att äggen och en banan verkligen såg ut som ett könsorgan. Jag dör.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback