hashtag yolo



Rent spontant skulle jag vilja känna lite ångest över att jag "slösat bort" den här dagen. Men att ångra sig är ett jagnedbrytande beteende, gör dig handlingsförlamad och berövar dig förmågan att leva i nuet. Att ta lärdom och göra annorlunda nästa gång är okej, men man ska inte gräma sig och älta. Så jag andas ut.

Som ni säkert då förstår har jag inte fått jättemycket gjort idag. Jag har bara jobbat tre dagar den här veckan men ändå är jag helt slut. Det tog lång tid för mig att städa och att bestämma mig för vad jag egentligen skulle få dagen att gå med.. Småpysslade med en massa grejer och snart var det dags att bege sig. Åkte hem till Söle för att hämta upp pengarna för bil och däck samt för att hälsa på familjen. De var inte hemma när jag kom men jag gosade med katterna och gick igenom min post tills de kom tillbaka för att sedan dricka en kopp kaffe ihop innan det var dags att åka in till stan.

Åkte till Annie för att fira hennes födelsedag som var häromdagen. Jättekul att träffa lite nya människor, äta lite godis och prata. Vi lekte även en musikgissningslek och skrattade och sjöng. Och vann överlägset med 27-12, haha. Det var jätteroligt! Älskar de där små avstickningarna i städa-jobba-träna-äta-sova-vardagsrutinerna. Det där med att umgås med vänner är inget jag haft mycket tid till på fredags- och lördagskvällar så jag är inte bortskämd. Uppskattar det väldigt mycket.

Jag stack dock efter några timmar bara, runt elva. Det kan tyckas verka drygt men jag ville verkligen hinna med en kardiotimme på gymmet innan läggdags. Jag behövde den så hårt. Så nu sitter jag och trampar, utan hörlurar. Men som tur är visar de Equlibrium på sexan! Jag såg nästan hela filmen för typ ett år sedan men dvdn hackade så jag fick inte se slutet. Förrän nu, fast jag har glömt bort det mesta. Men ändå. De visar även Buried på fyran. Det är en bra film också!

Nä, om en kvart har jag avslutat min timmes cyklande och ska bege mig hem för att sova. Jag är trött. I helgen stundar stängning med älsklingen min och lite bodypumpnötande. Och tagg inför kommande vecka, den blir lugn. Relativt. Adieu!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback