lift me up

Den här dagen har varit så himla lång! Jag började dagen med att sitta vid datorn och beta av en lista som växt fram under de senaste dagarna. Det var så skönt att kunna slänga den och känna att allt var avklarat. Det tog många timmar men jag var inte jättefokuserad hela tiden. Satt vid datorn under tiden vi lagade frukostgröten och så fort vi ätit klart hämtade jag datorn och grejade med den under de typ sju avsnitten AD som vi såg. Jag tror klockan var strax över två när vi bestämde oss för att börja röra på oss (fast jag kände verkligen att jag gjort mitt för dagen egentligen, så himla skönt).
 
 
Vi åkte in till stan för att äta lunch och kanelbulle, dagen till ära. Det var gosigt. Vi tog även en sväng till Gymgrossisten för att köpa nytt proteinpulver samt hämtade ut ett paket (en ny tröja från Better Bodies, äääääälskar den!!)  på Konsum, från MMSports. Vi åkte sedan till gymmet och där väntade ett tre timmar långt överkroppspass på oss. Det var sjukt roligt! Våra träningspass har varit helt jäkla awesome det senaste. Fast mitt knä började strula, igen, så jag tappade humöret för ett tag men om jag kan säga det rakt ut på ett ganska överdrivet bittert men ändå smått skämtsamt sätt brukar det gå över. Vara hanterbart åtminstone. Vi körde ganska hårt med magen och rockade chins. Ja det var helt galet kul, fast jag hade nästan ingen energi. Men så. Mycket. Vilja. Avslutade starkt med rullplankan men upptäckte till mitt stora, stora förtret att mina hörlurar gått sönder. Mina hundrakronors lurar från Ullared som ändå är de bästa jag någonsin haft (och jag har köpt 500-kronorslurar två gånger). Det var skittråkigt, jag tyckte om dem så mycket..
 
 
När vi avslutat passet var jag helt jävla slutkörd. Vi åkte till Ica men jag var verkligen inte på problemlösarhumör och orkade inte planera eller något dylikt. Istället kände jag mig mest sur och vresig. Jag blir så cranky när jag inte får äta. Särskilt om jag tränat i tre timmar.
 
I vanliga fall brukar inte jag ha någon vidare aptit efter ett träningspass, men idag var jag så hungrig att jag skakade. Insåg på väg hem att vi hade ungefär en halv portion chili con carne kvarglömd i kylen. Så det var med ruskigt stort engagemang jag dukade fram den tillsammans med tre leverpastejsknäckebröd med gurka och en massa mjölk. Jag var som i extas, skrek rakt ut av glädje. Martin satt bredvid och knaprade i sig en sallad trots sin dubbla portion proteinshake precis innan. Vi kollade igenom de låtarna jag ska köra på bodypumpreleasen på måndag. Jag är jävligt taggad faktiskt, men det är så tråkigt att plugga..
 
 
My food got Bowies' sign of approval..
 
 
And I was like.. THIS happy about it!
 
 
Heaven. Freakin' heaven.
 
När vi ätit klart och jag tagit hand om disken och allt sånt fick jag en craving för godis och vi åkte till Statoil i Bastekärr och köpte tio (!) kanelbullar (but I swear, he's getting 9 of them), en glass och en chokladkaka med M-kulor. Allt det farligaste av knark.
 
Martin sitter just nu vid datorn och kollar på CrossFit-videos. För tillfället ett race, 1 mile burpees. Helt jävla sjukt. Tanken är att vi ska se på film och muncha socker.. Mmm.. Half baked. Nä mina vänner, vi hörs och störs imorgon. Näst sista dagen på semestern, känns faktiskt..
 
Helt okej.
 
Vill också säga att jag äntligen ÅTERFUNNIT MINA SOLGLASÖGON! Jag har inte sagt att de har varit borta. Men det har de. Och jag har varit helt förkrossad över det. Men nu är de tillbaka. Det gör mig lycklig.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback