light 'em up

 
Är i förvånansvärt skruttigt skick faktiskt.. Vaknade av mig själv, efter en ganska orolig natts sömn, strax innan åtta. Är glad att jag ändå lyckats få in den dygnsrytmen, för imorgon ringer väckarklockan runt sex på morgonen. Har bestämt mig för att sova minst 6 timmar varje natt nu, så jag inte faller tillbaka i jag-sover-4-timmar-varje-natt-och-dör-av-trötthet-om-jag-sover-mer-rutinen. 6 timmar är acceptabelt, tycker jag.
 
Bestämde mig för att gå upp och Martin vaknade i samma veva. Hjärtat hade sovit på soffan över natten ifall hans far skulle dyka upp. Så vi åt frukost och klockan nio var jag färdig och iordninggjord för dagen. Vilket var bra, eftersom hans far ringde och berättade att han skulle komma hit inom loppet av 30 minuter. Så vi bryggde kaffe och väntade! Måste säga att det var jätteroligt att träffa honom, och ännu roligare att höra de två prata med varandra. De verkar vara på samma våglängd liksom, förstå varandra väl. Jättemysigt.
 
Hans far åkte vidare och vi gjorde oss redo för gymmet. Väl där så mådde jag sämst. Har bortsett från träningsvärken i magen ett envist krampande, typ som mensvärk. Plus det så var jag alldeles skakig och svag. Och missnöjd med veckans upplägg av träningen, att det blivit mycket hel- och överkroppspass och det är lite för flyktigt för mig. Jag vill kunna fokusera mer på olika muskelgrupper för att känna att jag får ut något av det. Men jag bet ihop men bestämde mig ändå snart för att avbryta hela passet och åka hem. Det är huuuur viktigt som helst. Lyssna på kroppen! Jag fick lära mig konsekvenserna av att inte göra det, den hårda vägen, och tre veckor senare dras jag fortfarande med oförutsägbara, kassa knän. Och kommer säkert behöva dras med det ännu längre.
 
Koffeinpumpad och besviken och disträ åkte vi hem. Jag har hoppat i myskläder och satt i mig 4 (!) rostade mackor med leverpastej och asmycket gurka och ett glas mjölk. Kolhydrater deluxe men jag behövde det så hårt. Oftast när jag mår dåligt brukar det hjälpa med lite kolhydrater. Jag har som sagt svårt för det där med att äta ordentligt, så när jag gör det piggnar kroppen till fort.
 
Så nu ska jag nöta bodypump ifrån tv-soffan i några timmar innan det är dags för mig och min fina att åka in till gymmet för rond 2 och lite bodypumpträning i gruppsalen. Fuck to the yeah!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback