mama said knock you out

 
Näst sista dagen på semestern, well spent. Check!
 
Sitter just nu i Martins säng och skriver detta.. Tycker lite synd om honom just nu. Det har inte varit en bra dag för honom tror jag. Hans dator havererar och han blev stressad när han fick veta att hans far är på väg hit från Spanien just nu. Jag försöker mest att vara tyst och hålla mig undan i bästa möjliga mån. Han är så himla lugn och sansad trots att han är irriterad, vill inte råka provocera fram någonting..
 
Igår var mysigt. Vi machade socker i alla dess former och kollade på Pacific Rim. Verkade grym! Fast jag somnade. Naturligtvis. Men den står längst upp på min att-se-lista. Somnade runt tre - i min onepiece.. VARMT. Med stora bokstäver.
 
Så, dagen till ära har vi inte gjort så där fasligt mycket. Jag vaknade runt niotiden, död och klibbigast i världen. Tog en jättelång dusch och skrubbade rent varenda por. Tog hand om asmycket tvätt och disk och grejade lite under tiden som Martin fick vaknat till liv och komma upp för att laga gröt åt oss, som vi kollade på till ett avsnitt Six Feet Under. Efteråt spenderade vi ytterligare fyra timmar i sängen, kollade på serier och myste innan det blev dags att röra på sig. Gudarna ska veta att jag har brutal träningsvärk i magen efter gårdagens pass, så jäääkla roligt verkligen! Så var jag än har rört mig idag så har det inte gått smidigt vill jag lova.
 
Jag storstädade huset och gjorde mig i ordning för en sväng till Nordby, för att Martin skulle köpa en USB-sladd till sin mobil. Och så handlade vi lite mat.
 
 
Vi köpte lite lyxigare köttbullar och gjorde potatismos. Tänka sig att vi skulle äta lite svensk husmanskost ihop! Det händer verkligen aldrig, för det är inte riktigt Martins favoritområde. Men tillsammans med en Budweiser slank det nerr utan problem. Vi drack sedan upp resten av rosévinet och gjorde ansiktsmask, som faktiskt var Bowies' initiativ. Haha. Det var jättemysigt.
 
Om några timmar kommer Martins pappa hit, som sagt. Jag vet inte hur länge han stannar men det ska bli jättekul att få träffa honom! Efter alla dessa månader. Jag räknar med några nätter på soffan men det är okej, jag somnar ju så fort jag sluter ögonen oavsett var jag är, haha.
 
Imorgon är det sista dagen på semestern, sista dagen innan bodypumpreleasen. Det börjar verkligen dra ihop sig att nöta in låtarna nu.. Master of procrastination, that would be me. Jaja. Jag är som mest produktiv under press. Är ganska taggad till att få komma igång med vardagen igen!
 
Nu blir det film och gos med bästaste bästa.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback