mama



Ligger just nu med huvudet i älsklingens knä och småkikar på Welcome to Collinwood. Jag har sett den filmen så många gånger att det inte gör mig så mycket att släppa fokus för en stund.

Gjorde en avstickare och åkte in till stan och Annie runt halv nio. Vi hade planerat att se Insidious men jag var klantig och glömde filmen hemma så jag åkte till Statoil och skaffade Mama istället, har velat se den filmen sedan den hade premiär i.. Typ maj eller? Mary och hennes pojkvän var också där en stund så vi satt och pratade en stund tills det var dags för dem att åka. Då kollade vi på filmen, åt Annies hemmagjorda praliner och Andreas' hembakade bullar. Tagga kanelbullens dag imorgon, just sayin'. Filmen var helt okej, fast jag har blivit så jäkla squeamish! Förr hade jag inga problem med skräckfilm men nu har jag gått och blivit dundermörkrädd. Knäppt.

Bilade hem runt halv ett och stannade för att ta posten. Antagligen den enda gången i mitt liv som jag väntat på Björklövet, haha. Jag hittade det jag sökte efter i alla fall, en annons av en skrothandlare. Ska ringa honom imorgon och hoppas att jag blir av med bilen för en liten peng.

Men nu är filmen slut och jag ska nog borsta tänderna och hoppa i säng. Det har varit en bra, produktiv men kort dag med en massa samarbete. För övrigt så var tanken att jag skulle åka till Karlstad med Kajsa över helgen men jag valde att stanna hemma. Det var inte det enklaste beslutet, för jag hade tusen faktorer som spelade roll.. Men tyngst vägde faktumet att vi ska ha ny release på måndag och att jag har en massa koreografi att lära in. Och jag har empirisk erfarenhet av att jag inte lättast får sånt gjort på resande fot så att säga.. Nåväl. Godnatt!

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback