moonlight



Då var semestern officiellt slut sedan 23 minuter tillbaka. Nagellacket på fingrarna må vara borta men jag målade tånaglarna istället. Just because the hell of it. Jag har suttit i soffan och nötat det sista av pumpen, men jag kommer nog ändå ha med mig fusklapparna imorgon. Jag har haft semester, det ska nog vara förståeligt. Men på torsdag! Då jäklar. Har förresten fått en idé om att börja gå på bodycombat och att eventuellt fråga om de kanske vill ha en extra instruktör i det, de har ju bara en än så länge. Steg ett är väl att gå på sitt första pass, ehm.. Men jag kan tänka mig att det är min grej.

Har även kvällen till ära myst med Martin en liten stund. Talat om för honom hur bra han är. Det känns så bra. Livet är så bra.

Men nu är det 6 timmar kvar tills jag ska upp, ergo dags att sova. Imorgon blir intensivt (antagligen även stressigt med tanke på att jag går bärande öppning för första gången på typ fem veckor, hade jag ingen rutin innan så lär jag garanterat inte ha det nu heller) och så gymmet på kvällen.. It's going to be fierce! Och allt tillsammans med den bästa.

Tagga måndag allihopa!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback