rolling stoned

 
Alltså. På riktigt. Det blir inte alltid som man tänkt sig!
 
Komma ifrån jobbet halv fem. Hem och spela i några timmar.. ah, tjena. Så naivt.
 
Klockan var fyra och jag sa att jag påbörjar gärna min överlämning nu. Så sprang klockan iväg och kaoset tog aldrig slut! Klockan hann bli sju innan jag sa hejdå och tack för mig, Max Nordby - vi ses igen om 12 timmar. 2,5 timmes övertid. Fan. Va. Najs.
 
Gnäll åsido så var det ganska så frivilligt. När jag stannar kvar, antingen i egenskap av hjälte, eller bara för att det är frivilligt, så blir det som regel mycket, mycket roligare att jobba. Det är en viss känsla att kunna ropa ut "Jävligt bra jobbat, Max Nordby!", och idag kunde jag inte låta bli att lägga till ".. förutom den där jävla idiotjäveln som tappade tre green & garlic på golvet inne i stora kylen" varpå jag hör Martin ropa, i andra änden av köket: håll käften! Haha. Åh, den mentaliteten på jobbet är helt priceless.
 
Vilket påminner mig om att jag inte hört något angående min jobbansökan. Har lite kontakter på insidan som jag försöker luska ur hur dett går med processen.. Vi får se. Däremot fick jag idag ett brev ifrån Försvarsmakten. Dags att söka till GMU! Tänkte ta det ikväll men jag är så, himla, trött.
 
Ja, för efter jobbet var jag och Martin alldeles degiga och konstaterade att ja, det är ju trots allt fredag.. Pizzatime! Så vi köpte varsin Diavola och lite dricka innan vi bilade hemåt. Jag har plockat lite i huset och så där men hade lite grejer vid datorn som jag tänkte ta hand om också. Plus att jag hade tänkt spela lite Half-Life innan vi degar ner oss i soffan. Men så var vi där igen! Saker blir.. inte alltidd som förutspått.
 
Min arbetskamrat Sparven ringde nyss och berättade att det blivit en läcka i bygget. Det som ska rinna ner i avloppet i diskrummet kommer tydligen ut i köket. Så de har ingen möjlighet att diska under stängningen, vi kommer få göra det imorgon bitti istället om de fått bukt med problemet. I gengäld skulle de förbereda öppningen så mycket som möjligt. Är jag en fruktansvärd människa om jag hoppas på att vi bara slår igen hela dagen? Känns inte som att vi har vind i seglen för tillfället.
 
Nåväl. Jag tror jag ska bita i det sura äpplet och ta itu med allt som hänger runt halsen på mig. Om någonting är jobbigt att göra, så bara gör det. Vi får se var den här kvällen slutar, men jag tror å det bestämdaste att det snart är dags att call it a day. Fredagskvällen till ära!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback