talkin' 'bout the club

 
Mmm. Jag hade en jätterolig natt. Jag mådde inte direkt dåligt, jag kände mig liksom inte febrig eller så.. men jag låg och kallsvettades som en jagvetintevad. Och ryggen krampade och det kliade under huden, kändes verkligen som en psykos liksom. Jag har som sagt aldrig svårt att somna men inatt var det helt omöjligt. Jag vet inte om det var att jag hade svårt att slappna av å mina tvångstankars vägnar eller om kroppen helt enkelt inte var inställd på det här. Mina dagar har varit så oerhört långa, i positiv bemärkelse, i tre veckor. Helt plötsligt är jag upptagen från tidig morgon till sen kväll och jag tror det är ett inre stressmoment för mig. Det är många, många småsaker som måste bort ur huvudet. Jag måste bara helhjärtat förstå att det finns inget att göra åt det klockan fyra på natten. Lära mig att sluta lägga vikt vid småbekymmer. Tror å det bestämdaste att jag ska plocka upp Inte sämre än man gör sig och läsa lite sedan. Den är så bra. Kanske köra några minuters avslappning med.
 
Fyra minuter i fem kollade jag på klockan sista gången och 64 minuter senare ringde väckarklockan. Tröttast i universum gick jag upp men skickade iväg ett sms till chefen och frågade om jag kunde stanna hemma idag. Jag ville inte utsätta någon för en Ida som bara sovit en timme. Det löste sig lätt och smidigt och jag la mig för att somna om. Det tog ytterligare en halvtimme och trots att jag satt klockan på 12:00 så vaknade jag runt tio i alla fall. Ännu svettigare. Så jag gick upp istället. Känns tråkigt att rubba dygnsrytmen men jag tror jag kommer vara duktigt trött ikväll ändå så det ska nog inte vara något problem egentligen.
 
Jag ska på assistentmöte på Max klockan tre, annars har jag inte så mycket annat bestämt idag. Åker väl om en halvtimme ungefär. Hade tänkt att ringa lite folk på Nordic Wellness och sedan se ifall jag kan få tag på skrotnisse igen. Kanske ta en sväng hem till Söle.. och kanske blir det gymmet. Jag har sovit alldeles för lite för att kunna köra någonting tungt så antagligen blir det bara lite rehabiliteringsövningar för knäna. Och så ska jag skriva fusklappar inför bodypumpen med.
 
 
Ska sätta i mig mellanmål, kvarg med hallon och kokos. Sitta här och lyssna på regnet som smattrar mot fönstret. Försöka släppa de där måste-tankebanorna och andas djupt några gånger. Så ska nog den här dagen bli bra den med!
 
Kickstartar med det här klippet från Family Guy, tycker det är så hysteriskt roligt. Ha en bra dag allihopa!
 
 
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback