we don't celebrate sundays

 
Min kväll på gymmet igår alltså.. helt jäkla galen var den! Mina knän känns ju bra nu så jag bestämde mig för att lasta på på benlåtarna igen. Första, squatlåten var inga problem alls. Tycker fortfarande att förra releasen var värre. Men utfallen.. det var knappt benen bar kan jag tala om! Jag bara stod och skakade och koncentrerade mig på att inte ramla ihop när vi var klara. Där och då började jag tvivla på om jag verkligen skulle vara med på X-fiten. Dagsformen var ingen höjdare (alternativt så var jag bara lite tröttnare än vanligt eftersom det var ny release, det blir alltid lite tyngre, plus att jag kört på tunga vikter för första gången på länge) plus att Martin inte var med.. Men när passet var över och det var dags gav jag mig fasen på det i alla fall. Målet den här gången var inte att aldrig ge mig, utan att ha maginnehållet kvar i magen. Jag körde relativt lugnt (begreppen lugnt och x-fit är nordpol mot nordpol, just sayin') och hade i bakhuvudet hela tiden att det ÄR okej att ge sig. Men jag tog mig igenom det! Och när Martin inte var med hade jag för en gångs skull chans att springa snabbast av alla.
 
Efteråt var jag glad och stolt och smakade en proteinbar som Hanna tipsat om, FortiFX. Så matig den var! Tog tjugo minuter för mig att äta upp (sedan var jag nog inte brännhungrig heller, med tanke på att maten liksom låg i halsen och tryckte).. Men den var ruskigt god! Väl hemma tog jag en snabb dusch och la mig sedan i sängen för dagen alltså. Vi kollade klart Mortal Instruments, och vilken besvikelse det var! Den hade stor potential tills det blev en Twilight-version med bondagekläder. Suck.
 
Somnade någonstans runt ett. Sov till sju. Och nu har jag ätit frukost och ska in till stan för att laga två hål i mina tänder.. Jag har aldrig gjort det förr så jag har ingen aning om vad jag har att förvänta mig. När det är färdigt har jag så mycket spännande framför mig den här dagen. Det luktar vilodag för mina stackars muskler men jag tror det blir lite kardio i alla fall. Ha en fin fredag allihopa, för det ska jag ha!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback