wings of despair

 
Åh. Jag är så rökt. Klockan är 04.20 och jag ligger i sängen och lyssnar på två helt jäkla hysteriska gerbiler som gräver och gnager i en enorm bit kartong.. Ah. Jag har inte alls problem med att somna. Jag bara tycker inte om att gå och lägga mig i tid. Vilket är tråkigt eftersom att jag älskar att gå upp tidigt. Stackars kroppen får hälften så många timmars sömn av vad den borde. Jag har i alla fall satt klockan på elva, för någon måtta får det vara!
 
Efter en bra stängning messade jag Martin och frågade om han ville med till gymmet, inte alls beredd på ett ja med tanke på hur mycket han klagat på att han mått dåligt och haft ont den här veckan. Men han följde med och vi körde ett helt jäkla grymt bröst- och tricepspass! Jag satte nytt personbästa i bänkpress, en ökning med futtiga 10% men nu är jag över kroppsvikt! Vilken känsla det var. Nästan lika fantastiskt som när jag tog över min dubbla kroppsvikt i knäböj. Att köra riktigt tungt kan ge mig gåshud. Jag köttade verkligen i två timmar, det var så jäääkla roligt! Avslutade med att gå skottkärran ett varv runt i gymmet. Betydligt mycket jobbigare än vad man kan tro.. jisses.
 
Kom hem och tvingade i mig kvarg med fun light bara. Det är något med min aptit efter att jag tränat, den ligger på minus. Städade och småpysslade och myste med Martin en stund. Var så himla taggad att jag bara ville göra en massa grejer.
 
Men så var det ju det där med att dygnet inte har obegränsat med timmar. Dags att blunda och försvinna. Imorgon är det sista arbetsdagen på fyra dagar! Det är helg-helg, alltså inte bara långledigt utan långledigt på en riktig helg, och långledigt innebär i vanlig ordning svartmålade naglar. Ta itu med grejer, samt träna som en idiot. Längtar..!
 
Sov gott!
 
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback