dexter series finale

 
Jahopp. Känslan när en av favoritserierna är slut. Mitt liv är över. Ish. (Har typ aldrig grinat så mycket för en film eller dylikt, någonsin)
 
Skämt åsido så har jag precis kollat klart på sista avsnittet Dexter. Efter åtta säsonger var sentimentaliteten ett faktum. Jag vill inte spoila eller så men jag tyckte inte avslutet var bra. Om det mot förmodan skulle komma en säsong till så är de förlåtna, annars måste det vara ett av de största antiklimax jag någonsin varit med om. Sorgligt ändå, dock.
 
Dagen har gått fort och nästintill obemärkt förbi. Jag har storstädat huset, ja till och med skrubbat duschen. Martin står där och rakar sig nu, han lyckas alltid tajma in sina rakningar med mina storstädningar (vilket kanske inte är så konstigt med tanke på att jag storstädar var och varannan dag, hiho). Jag har plockat undan allt som låg på fel plats, tagit hand om all disk, dammsugit, dammat, bytt sängkläder, vikt tvätt, hängt tvätt.. Och installerat iOS7 på mobilen. Det är snyggt men så himla laggigt ju? Känns som en ny mobil ändå. Kul. Lite spänning i vardagen.
 
Lagade ugnsstekt lax och åt keso till det framför ett avsnitt Six Feet Under (det hade säkert kunnat vara jättegott om jag inte fått så förbannat ont i magen av det). Måste ha något annat med Michael C. Hall att titta på nu när Dexter är slut. Lät sedan Planet Earth stå på i bakgrunden under tiden som jag grejade med annat. Hade planerat att ta hand om räkningar och dylikt men älsklingen min kom hem betydligt tidigare än jag räknat med så det blev inte så.
 
Smärtan i bröstkorgen växer sig större och nu gör det inte bara ont när jag sväljer utan även när jag andas in. Kom igen, ge mig något mer nu då. Är det inte det ena så är det det andra. Ska hålla koll på det där (hur skulle jag kunna låta bli?) och även sluta ta Tartarus på morgonen för att se om min mage repar sig. Kära kropp, jag vet att jag inte varit snäll mot dig men jag försöker bättra mig så gott jag kan.
 
Imorgon förväntar jag mig redig jävla träningsvärk i bröstet (jag får aldrig träningsvärk nu för tiden) med tanke på hur jag köttade idag. Jag ska även köra lats och biceps och förhoppningsvis ägna resten av dagen åt allt det där som jag inte hann idag. Tack och hej leverpastej.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback